Jméno: Kaoru Gami
Věk: 16
Hodnost: Nuknenin,S-Rank
Element: Katon,Raiton,Enton
Pohlaví: Muž
Rodina: Nezená je
Cíl, Sen: Ovládnout věčný Mangekyou Sharingan
Klan: Uchiha
Kekkei Genkai: Mangekyou Sharingan
Zaměření a Schopnosti:
Taijutsu: 30%
Kaoru se umí dost rychle pohybovat asi na urovni Jounina a není snadné jej zasáhnout protože se učil všelijaké hmaty na obranu.
Ninjutsu: 30%
Kaoru je celkem dobrý v užívání Ninjutsu dokáže seslat 2-3 jutsu zároveň
Genjutsu: 40%
Nukeninové mu říkaly Iluze smrti jelikož každý kdo se dostal do jeho Genjutsu tak zemřel chvíli na to.
Vlastnosti: Je milý a hodný ale když se naštve dokáže být tak zlý a zákeřný že by jste raději skočily ze skály po hlavě.
Vzhled:
- Spoiler:
Techniky:
Katon: Goukakyo no jutsu - B - 80
Chidori - A - 120
Katon: Gouryuuka no jutsu - A - 120
Sharingan Soufuusha no Tachi - C - 0
Sharingan 1. - C - 30
Sharingan 2. - B - 50
Sharingan 3. - A - 80
Magen: Kyō Tenchi-ten - B - 75
Magen: Kasegui no Jutsu - B - 75
Příběh: Když mu byly asi 3 roky tak ho unesla banda nukeninů a odnesla mě do jejich tábora. Unesly mě několik let předtím než Uchiha Itachi vyvraždil klan. Z té doby si Kaoru nic nepamatoval ale vychovávaly ho a měly ho rádi jako kdyby to byl jejich syn. Sem tam se k němu chovaly zle když mu něco nešlo ale jinak ho trénovaly dobře. Ve svých 8 letech mu řekli že je asi na úrovni Genina a že by jsem měl zkusit "otevřít oči" a použít Sharingan. Pokoušel jsem se několik dnů při tréninku ale povedlo se mi to až po týdnu. Byl jsem velice šťastný a ostatní také a tak jsme se vrhly do tréninku ještě s větší silou a dařilo se velmi dobře. Když jsem dosáhl 13 let už jsem ovládal Sharingan na třetí úrovni a chodil jsem s přáteli nukeniny vydělávat peníze. Jednou večer když jsme prožily masakr kde nás skoro všechny zabily jsem byl se svým nejlepším přítelem a ten mi řekl jak to že vyrůstám u nich a vypověděl mi celý příběh. Naštval jsem se a omylem jsem ho v záchvatu vzteku zabil. Nemohl jsem se udržet a tak jsem si vzal nějaké jídlo,vybavení a svůj černý plášť s černou kapucí. Teď mi už je 16 let a já o hodně zesílil a zmoudřel a už se lépe ovládám. Ale od té doby co jsem svého nejlepšího přítele zabil mi zbyla po něm vzpomínka a to Mangekyou Sharingan. Naučil jsem se ho ovládat ale nepoužívám ho jelikož se mi zatím nikdo nevyrovnal v síle a to jsem použil jen Sharingan 3 úrovně. Teď procházím světem a některé vesnice mají na mě vyhlášené pátrání...