Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
Autor | Zpráva |
---|
Masaru Raikage
Počet příspěvkù : 149 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2500/2500)
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 8:41 pm | |
| Bol som už na vrcholku vedľa Nobarua. Ešte prelomil iba jednu reťaz, to je zlé. Vody je tam čoraz viac a viac, aj keby na to minul všetku svoju chakru, byť schopný vyplávať a ešte aj vyliezť až sem...Posadil som sa do tureckého sedu. NobaruZatiaľ čo sa raikage vrátil, ja som iba sklamane hľadel dole. "Je to bez šance. Sensei mal v tom čase už tri zlámané reťaze a aj tak to nestihol. Poslali ste ho na smrť, zasa."Odrazu sa však udialo niečo veľmi prekvapivé. Reťaz na jeho ľavej nohe bola zlomená. V kombinácii s tou na jeho pravej ruke mu tak ostávali ešte dve reťaze, ale vody bolo už priveľa. | |
| | | Kurodama Shirome Death
Počet příspěvkù : 100 Narození : 21. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 8:51 pm | |
| Kyslík mi docházel, zbýval maximálně na dvě minuty. Přesto jsem zachoval klid a místo toho, abych řetěze lámal, koncentroval jsem co nejvíce chakry do částí těla, kde byly upevněné řetězy. Další pod jejím náporem praskl a já se mohl soustředit na poslední. Tíha černé chakry byla neúnosná a já ... Téměř bez chakry. | |
| | | Masaru Raikage
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 8:55 pm | |
| NobaruBol som naštvaný, že som tam nemohol vidieť. "Čo sa deje?! Nič nevidím, je to príliš hlboko!""Nemusíš sa spoliehať na zrak. Som si takmer istý, že prelomil ďalšiu reťaz," povedal som, zatiaľ čo ihneď potom som zazíval. Ale ako už naznačil Nobaru-san, problém nie je zlámať tie tri reťaze, ale poslednú. Vzhľadom na to, že sú už zvyšné tri zlámané, technika pečate sa sústredí už iba na ňu, nehovoriac o tom, že v tom čase už vyčerpala aj mnoho chakry zasiahnutého.Raikage mal pravdu. To najťahšie prišlo až teraz. Reťaz bola preplnená chakrou v obrovských rozmeroch. Nech sa chudák Ryoshi snažil akokoľvek, nešla povoliť. Ani len puklinka sa na nej neukázala a to už bol pod vodou v tom čase pomerne dlho. | |
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:03 pm | |
| Už jsem zavíral oči. V duchu jsem se loučil se vším co jsem znal. Před očima mi přejel celý život. Od narození až po smrt, která má nastat. Objal mne chlad a já cítil zápach smrti. " Sajonara ... haha, chichi .. imouto .. Yuki-chan .. " řekl si pro sebe a pod vodou si sedl na zem. Síly ho opouštěly a on pomalu ztrácel dech.... | |
| | | Masaru Raikage
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:08 pm | |
| Jeho chakra... hoci nie som tak schopný senzibil, no zdá sa, že jaksi... prestal...Hlboko som si povzdychol. "Žeby koniec-" NobaruNež stačil raikage povedať, čo chcel, jeho veta bola prerušená Nobaruom, ktorý z plných pľúc zakričal do priepaste. "Prestaň sa hrať na porazeného potom všetkom, čo si nakecal!!!" bolo to jediné, čo zo seba dostal a čo sa vďaka ozvene rozlialo po celom okolí. Hoci to bola pomerne jednoduchá a krátka veta, k danej situácii sedela dokonale. | |
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:15 pm | |
| Z Výšky uslyšel známý hlas. Věta, kterou uslyšel, byla tak výstižná. Vyvedla mne pryč od onoho tunelu do jiného světa a já, sic sám a bez kyslíku, jsem začal trhat řetěz. Už jen pro toho kdo to zkusil přede mnou, pro jeho žáka, pro Raikageho ! Abych Raikagemu ukázal, že to není nemožné ! V zuřivém boji se řetěz přetrhl a jeho kousky se rozletěly do všech koutů skal. Některé vyletěly i nad hladinu a já se pokoušel doplavat ke skále, jenže už jsem začal polykat vodu. | |
| | | Masaru Raikage
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:19 pm | |
| "Fíha," prehovoril som bez záujmu ako obvykle. To je konečne ono. Tá čierna chakra, ktorá prekonala môj tonfa výpad v jej plnej sile. NobaruBolo počuť škrýpanie jeho zaťatých zubov. Dokázal to. Zvládol to, čo nezvládol môj sensei. Je mi jedno, čo mi za to raikage-dono spraví... Nemôžem ho po tom všetkom nechať umrieť!Neváhal ani chvíľu a spustil sa po klzkom povrchu skaly podobne ako predtým raikage. Nemusel si však dávať až tak veľký pozor, keďže vedel, že na spodku je už voda. | |
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:22 pm | |
| Doplaval jsem skrze onu vodu, zakalenou prachem a ostrým kamením, až pod hladinu. Jediné co jsem stihl, bylo opřít se o výklenek skály a pomalu dýchat. Zavřel jsem oči a dýchal jsem stále hůř a hůř. Pak jsem se jen podíval na Nobara a usmál se na něj s přimhouřenýma očima. " Arigato ... " zašeptal jsem a můj zrak se zastíral tmou ... | |
| | | Masaru Raikage
| Předmět: Re: Fugayaku Wed Oct 26, 2011 9:31 pm | |
| NobaruDoplával až k nemu, schytil ho za ruku a z posledných síl vytiahol na hladinu, kde ho udržal vďaka svojej schopnosti manipulácie chakry. "Tse, to bolo tesné. Dýchaj, pako, dýchaj!"Na to teraz nie je čas, musíme sa odtiaľ čo najrýchlejšie dostať! Voda zavalila územie zo všetkých strán, ak to takto pôjde ďalej, tak nás jej prúd zmetie a nabodne na bralá!Sledoval som, čo sa deje dole. Keďže hladina bola už vysoko, bol som ich schopný ako tak vidieť. Nie som si celkom istý, či mám byť sklamaný, alebo šťastný. Hmm, skúsim niečo medzi tým.Napriahol som sa a čo najsilnejšie vystrelil oproti proti stojacej skale. "Hej, vy tam dole! Uhnite!" zakričal som, aby som ich varoval. Čo najsilnejšie som udrel do skaly a poslal im tam dole na pomoc úlomok z nej. NobaruPrekvapene pozeral hore, až na malý okamih stratil pojem o situácii. Raikage-sama... nám pomáha? Vyčkal na úlomok skaly a vyliezol naň. Pomocou neho tak bol schopný dosiahnuť na menej klzký povrch a prostredníctvom poslednej chakry sa vydriapať hore, kde mu už raikage pomohol. "Eeeeeeeech, to bolo tesné!"- PRESUN VŠETCI - | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Fugayaku | |
| |
| | | | Fugayaku | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|