Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Hyuuga Kiyoshi Mon Oct 10, 2011 8:16 pm | |
| Jméno: Hyuuga Kiyoshi Věk: 15 Hodnost: Chuunin Pohlaví: Muž Rodina: Vedlejší Hyuuga rodina Cíl, sen:: Být skvělým ninjou jako byl můj otec. Klan: Hyuuga Kekkei Genkai: Byakugan
Popis Kekkei Genkai: Uživatelé Byakuganu se vyznačují levandulovýma očima bez zornic. Když je Byakugan aktivovaný, má jeho uživatel kolem očí vystouplé žíly.Uživatel Byakuganu má téměř 360 stupňové zorné pole s výjimkou malého slepého místa za prvním hrudním obratlem, který je jeho jediná známá slabina. Uživatelé Byakuganu vidí cokoli v rozsahu 50 metrů kolem nich, což z nich dělá bojové experty na blízko. Byakugan také dává uživateli schopnost vidět skrz nějakou věc na extrémně dlouhé vzdálenosti.
Zaměření: Taijutsu Schopnosti: Je dobrý v ovládání čakry a v taijutsu. Vlastnosti: Tichý, milý, odvážný, občas machruje, ale je i přátelský.
Vzhled: Má dlouhé tmavě hnědé až černé vlasy, trochu světlejší pokožka, levandulové oči. Oblečení- tričko, vesta, třičtvrťáky, rukavice, černé boty a na čele má čelenku listové. Na třičtvrťácích má pozdro na kunaie.
Techniky: E: Henge no Jutsu Bunshin no Jutsu Kawarimi no Jutsu Nawanuke no Jutsu D: Juuken Shunshin no Jutsu B: Hakkeshou Kaiten Hakke Rokujuuyonshou Kage Bunshin no Jutsu Fuuton: Atsugai A: Hakke Kuushou Hakke Hyakunijuuhachishou
Přiběh: Vše začalo dne, kdy jsem se narodil. Celá vedlejší rodina byla šťastná, že se narodil další potomek. Moje matka mě pojmenovala Kiyoshi. Hlavní rodina neváhala dala mi prokleté znamení. O pár let později mě matka začala učit, abych byl připraven na akademii. V ten den přišla zpráva, že můj otec zemřel v boji s ninjou. Moje matka to nesla težce. Byl to skvělý ninja a proto jsem se rozhodl, že jednou budu jako on. Pár dní na to jsem měl jít poprvé na akademii. Vše začalo různými zápisy druhů jutsu, přes házení kunaiů na terč, až po cvičení různých jutsu. Vše mi šlo celkem normálně, až na házení kunaiů. Když přišel čas na Geninské zkoušky, zvládl jsem je dobře. A tak jsem se stal Geninem. Dostal jsem se do týmu s dalšími Geniny a Jouninem. Náš Jounin byla blonďatá žena s krásnými svaly a pozadím. Po setkání s našim velitelem jsme pár měsíců trénovali a plnili D-mise, případně C-mise. Můj týmový partner mi závidil Byakugan a proto se nade mě povyšoval jak jen mohl, ale já ho nechal tak. Pár týdnů před Chunninskou zkouškou mě členové Hyuuga klanu naučili různé techniky, abych ve zkouškách uspěl. V den první zkoušky jsme měli psát test. Já jsem věděl skoro všechno a proto to pro mě nebylo těžké. Druhou zkouškou byl Les Smrti. Málem jsem tam zemřel v genjutsu, ale díky partnerům jsem se z toho dostal. Po dokončení druhé zkoušky začala třetí. V třetí zkoušce jsme měli bojovat na život a na smrt. Jen z těží jsem to vyhrál a stal se Chunninem. Od té doby jsem pouze plnil mise, učil a vylepšoval techniky. Dnes už mám 15 let a můj přiběh pokračuje.
Naposledy upravil Hyuuga Kiyoshi dne Tue Oct 11, 2011 3:19 pm, celkově upraveno 5 krát | |
|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Mon Oct 10, 2011 8:54 pm | |
| | |
|
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 7:42 am | |
| Aha, škoda. A v ostatních je volno? | |
|
Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 9:16 am | |
| Aj v Sune je dosť shinobi.Ocenili by sme keby si si zvolila Kiri alebo Tsuki dakejme. | |
|
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 9:33 am | |
| | |
|
Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 9:46 am | |
| Moment vlastne teraz som si povšimol že jedna shinobi čo bola v Konohe mala hodnosť chunin lenže ked odišla tak vlastne teraz v konohe chyba chunin a ty ním chceš byť takže aj by som povedal ANO Lebo teraz tam žiaden není.A daj si foto | |
|
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 9:49 am | |
| | |
|
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
| Předmět: Re: Hyuuga Kiyoshi Tue Oct 11, 2011 10:48 am | |
| Takže to mám povoleno nebo ne? | |