Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Tenshiho dům Fri Sep 16, 2011 11:03 pm | |
| V tu chvíli jí políbil a Nyako sledovala tuhle estrádu jako celovečerní film. | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Tenshiho dům Fri Sep 16, 2011 11:05 pm | |
| jemně jsem jeho polibek opětovala a těšila se z pocitu tepla u srdce a položila jsem mu ruku na krk a zavřela oči | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 12:46 pm | |
| Cítil jsem jak mnou projelo vzrušení Po chvíli jsem si všimnul vycházejícího slunce "Stačí ti to jako důkaz ? " zašeptal jí do ucha | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 12:51 pm | |
| otevřela jsem oči a podívala se do těch jeho a jen kývla "stačí." řekla jsem tiše | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 12:56 pm | |
| Objal jí okolo ramene a sledoval východ slunce *Vzpomínky ... vzpomínky mě tlačí zpátky ... aspoň se tam podívat ...* pomyslel si | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 12:59 pm | |
| položila jsem mu hlavu na ramena, v hloubi duše jsem moc dobře věděla že to co jsem teď udělala budu litovat a jestli se to dozví další lidé, mohl by být on i já v nebezpečí, i když byla jsem ráda, že jsem ho potkala..... "T-Tenshi?" začala jsem nejistě | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 1:02 pm | |
| Znejistěj a podíval se Ansellu " Stalo se něco ?" zeptal se a starostlivě se na ni podíval | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 1:12 pm | |
| "Já.....já bych měla jít zase o kus dál." sklopila jsem hlavu, bála jsem se jeho reakce, hlavnš po tom co jsem udělala | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 1:15 pm | |
| " O ... o kus dál ? ..." zeptal se Snažil se popírat to, že chápe co myslí Poté se podíval do země a po chvíli vstal " Chápu ..." pokračoval " Každý máme něco na práci ... hlavně neudělej zas nějakou hloupost ..." Po tváři mu stekla lehce slza a pomalu odcházel směrem k Amegakure Nyako po chvíli vyskočila nahoru a dívala se chvíli na tebe a chvíli na odcházejícího Tenshiho ... | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 1:20 pm | |
| "Měla by jsi jít za svým pánem, myslím že bude potřebovat vlídné pomazlení." řekla jsem směrem k Nyako. POmalu jsem se postavila a podívala se za odcházejícím Tenshim Vím že ho to bolí, ale on je z jiné vrstvy a já taky o n to musí pochopit, já potřebuju svobodu. Seskočila jsem ze střechy a odcházela pryč z vesnice (přesun) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 1:22 pm | |
| Naposled se ještě otočil za Ansellou, ale věděl že ona o něj nestojí ... Otočil se zpět a mohutným výskokem vyrazil k Amegakure no Sato
Nyako běžela za Ansellou | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sat Sep 17, 2011 9:54 pm | |
| Vrátil se domů s Ansellou v rukou, kterou uložil do postele, převlékl se do kalhot na spaní a lehnul si vedle ní. Před spaním vzpomínal na jejich nejlepší zážitky. Nyako vyskočila na postel a lehla si mezi ně. " Ty víš jak člověka vyprovokovat co ..." zešeptal jsem a Nyako se jen usmívala | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 8:47 am | |
| probudila jsem se, trochu mě bolela hlava, ale věděla jsem že to přestane, cítila jsem na straně ruky něco teplého a když jsem otočila hlavu zjistila jsem že to je Nyako a vedle ní spal Tenshi, povzdychla jsem si a tím Nyako vzbudila, zvedla ke mě hhlavičku
"Vůbec se nevzrušuj má milá jako bych tu nebyla." pohladila jsem jí po hlavičce a pomalu vstávala | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:06 am | |
| Pomalu jsem otevřel oči. Zvedl jsem se z postele a uviděl Ansellu. "Už jsi se probudila ?" otázal jsem se Očividně jsem si nic moc nepamatoval ... " Co se vlastně včera stalo ? ... pamatuji si jen jak jsi nade mnou stála ..." | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:09 am | |
| "Nemusíš vědět víc, tohle stačí." řekla jsem tiše a šla pomalu ke dveřím | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:12 am | |
| " P .. počkej ! ... " zakřičel a vyletěl z postele " Jak jako to mi stačí ! Vždyť jsi mě léčila ! Co se stalo ..." zeptal se když stál přímo u Anselly " Proč mi to nechceš říct ... jsme snad zase na začátku ? ... " zeptal jsem se poté | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:15 am | |
| "Jo bojoval si s KAzekagem a já tě pak léčila. ak si ani já víc nepamatuju." řekla jsem narovinu a otevírala dveře aniž bych se na něj podívala | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:19 am | |
| " S Kazekagem ?!" Žasnul jsem a vzal Ansellu za ruku a táhnul jí k židli, Na kterou jsem jí posadil. Sklonill jsem se k ní " Takže já jsem bojoval s Kazekagem ... na území Konohy, nejspíš kvůli tobě a ty se mi ani nepodíváš do očí ?! Proč jsi z někoho, komu na všem záleželo vyrostla v tohle ?!" zakřičel na ní | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:21 am | |
| "Nemusel si to dělat, neprosila jsem se o záchranu." řekla jsem tiše a natočila hlavu na stranu
"Jsem pořád stejná, jen ty mě vidíš jinak." už jsem skoro neslyšně šeptla | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:24 am | |
| " ... vidím jinak ? ... " řekl jsem " Ne ... sice jsi se neprosila o záchranu ... ale moje télo reagovalo samo za sebe ..." " ... Automaticky ..." řekl Zvedl se zase od ní a zeptal se " Nechceš něco k jídlu ? " | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:30 am | |
| "Nechci...samo od sebe reagovalo, pěkná výmluva." řekla jsem a vstala taky | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:33 am | |
| " Výmluva ? ..." zeptal jsem se " Najednou jsi zchladla ... Na střeše jsi mluvila jinak ..." řekl a čekal reakci | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:36 am | |
| "Jsem nukenin a těm se nedá věřit. Jsem nevypočitatelná." odvětila jsem mu prostě a ustoupila od něho trochu dozadu | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:39 am | |
| "Pořád se posuzuješ podle ostatních nukeninů ... ale nevidíš že jsi neprosto jiná" řekl V čemž mu nejspíš vyjela žilka na čele Přišel k ní tak blízko jak to šlo a řekl jí " Jsi NAPROSTO jiná ! Nejsi jako ti vrazi venku ! Uvědomíš si too někdy ?" zakřičel | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Tenshiho dům Sun Sep 18, 2011 9:42 am | |
| odstoupila jsem od něj opět
"I já jsem občas vrahi když né přímí." řekla jsem klidně | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tenshiho dům | |
| |