Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Vyprahlé pláně

Goto down 
+5
Killunia
Raizou
Sentoi
Sabaku no Gaara
In-Admin
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Vyprahlé pláně - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptySat Sep 10, 2011 5:29 pm

First topic message reminder :

Pláně na kterých nenajdete jedinou známku života.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com

AutorZpráva
Tia Akiatsu
Chuunin
Chuunin
Tia Akiatsu

Počet příspěvkù : 37
Narození : 11. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Vyprahlé pláně - Stránka 3 Left_bar_bleue450/450Vyprahlé pláně - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 1:20 pm

Lehce jsem se zasmál a tasil jsem svou katanu.
"Tak teď ti můžu říct, proč jsem hledal uživatele Shakutonu...." Znovu jsem se zasmál a nastavil jsem Masamune (ten meč) proti němu. "Mám za úkol najít a chytit uživatele Shakutonu... Takže dneska máš hodně špatnej den, kluku..."
Svěsil jsem ruku a čekal jsem, co udělá.
Návrat nahoru Goto down
Raizou
Death
Death
Raizou

Počet příspěvkù : 59
Narození : 04. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Vyprahlé pláně - Stránka 3 Left_bar_bleue450/450Vyprahlé pláně - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (450/450)

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 1:25 pm

Sakra! Jsem to ale blbec ! tomuhle asi neuteču je to jiná liga.... jsem unavenej po tréninku v souboji určitě nemám šanci
Meč na mě mířil já nevěděl co dělat ale nevzdám se bez boje.
Začal jsem zkládat pečetě. Katon Gooryuka no jutsu.Proti mému nepřítely vyrazila dračí hlava a já vytáhl Tanto a čekal co udělá.
Návrat nahoru Goto down
Tia Akiatsu
Chuunin
Chuunin
Tia Akiatsu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 1:45 pm

Dračí hlavě se mi téměř podařilo uhnout (popálilo mi to jen levou ruku, ale nad tím jsem se nezdržoval) a okamžitě jsem začal tvořit pečetě. Jakmile jsem je dokončil, v ruce se mi objevila zvláštní fialová kulička, kterou jsem vložil do Masamune a ta se fialově rozzářila. Pak jsem vyrazil proti Raizovi a snažil jsem se ho alespoň trošku seknout. Díval jsem se na něj. Nevypadal příliš ve formě.
Tohle bude celkem lehké... pousmál jsem se v mysli.
Návrat nahoru Goto down
Raizou
Death
Death
Raizou

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 1:56 pm

Mé technice se lehce vyhnul a utíkal na mě s mečem v ruce kterej divně zářil.
Chtěl jsem to zablokovat Tantem ale vypadalo to podezdřele tak jsem se tomu raději vyhnul.
O pár kroků jsem ustoupil zbývalo mi jen asi polovina Chakry předtím jsem to trochu přehnal s tréninkem.
Shakuton: Kajosatsu kolem mě se začaly tvořit orby
Ted už bych se toho jeho meče bát nemusel pomyslel jsem si a s tantem v ruce jsem vyrazil proti nepřítely

-170 chakry - 90 zbývá
Návrat nahoru Goto down
Tia Akiatsu
Chuunin
Chuunin
Tia Akiatsu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 2:14 pm

Bylo překvapivé, že se mi ho zasáhnout nepodařilo. Na to, jak vypadal, byl ještě dost hbitý. Zastavil jsem se a pozoroval jsem, jak aktivuje techniku svého Kekkei Genkai. Usmál jsem se, ale pak úsměv trošku povadl, protože jsem nevěděl, jak se k němu mám dostat, když neovládám žádnou dálkovou techniku. Žádné z genjutsu by mi nepomohlo. Okamžitě jsem hodil po Raizovi Masamune a sám jsem si sundal černou rukavici, kousl jsem se do prstu a složil jsem pečetě.
"Kuchiyose no Jutsu!!!"
Zmizel jsem v kouři prachu a když prach ustoupil, stál jsem na letícím ptákovi.
Návrat nahoru Goto down
Raizou
Death
Death
Raizou

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 2:22 pm

Na poslední chvíli jsem se vyhnul meči.
Najednou se mi dostavila nehorázná bolest hlavy Sakra už jsem to stím používáním Kekkei Genkai dneska přehnal.... takhle už tu techniku dlouho neudržím chytl jsem se za hlavu a bylo jasný že je konec technika se zrušila a já tam stál neschopen jediného pohybu

Návrat nahoru Goto down
Tia Akiatsu
Chuunin
Chuunin
Tia Akiatsu

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 2:35 pm

Všiml jsem si, že se jeho Kekkei Genkai zrušilo, takže jsem slétl na zem, ale neodvolal jsem přivolané zvíře. Pak jsem si došel pro Masamune, která byla stále nabitá "Sakasama no Sekai" a zasunul jsem si ji zpět na své místo. Pak jsem přišel k Raizovi a praštil jsem ho tak, aby upadl do bezvědomí. Hodil jsem ho na velkého opeřence. Pak jsem si na něj sám nasedl a vydal jsem se zpět do Země železa za Hirukem-sama.
Návrat nahoru Goto down
Raizou
Death
Death
Raizou

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 2:39 pm

Sledoval jsem jak se ke mně pomalu približuje moje smrt.
Nebál jsem se však byl jsem si vědom co přijde jen by mě zajímalo jak to ten divný chlap chce provést Probodne mě tym velkým mečem? Nebo mě bude pomalu zabíjet aby si to užil ?
Ale mýlil jsem se přišel ke mně a já už byl připravenej na cokoliv ale tohle mě překvapilo udeřil mě do zátylku a já upadl do bezvědomí.
Návrat nahoru Goto down
Jintoran
Chuunin
Chuunin
Jintoran

Počet příspěvkù : 18
Narození : 05. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptyFri Nov 18, 2011 5:00 pm

aha sakra dorazil jsem pozdě no tak nic uz nenadělám ted du zpě do vesnice (přesun)
Návrat nahoru Goto down
Ken Kuruima
ANBU Root
ANBU Root
Ken Kuruima

Počet příspěvkù : 246
Narození : 14. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Vyprahlé pláně - Stránka 3 Left_bar_bleue995/995Vyprahlé pláně - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (995/995)

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 EmptySat Dec 03, 2011 6:05 pm

Stál som na horúcom piesku.. nevyzeralo to na to, že by mi tá teplota piesku na bosých nohách vadila. Ruky som mal stále vo vrecku no tento krát som si jednou zastrel slnko ktoré mi pražilo do očí. Pozornejší človek by si mohol všimnúť že mám zavreté oči a.. že sa vôbec nehýbem.. v okolí poletovali nanočastice zlatého prachu ktoré sa spájali s pieskom a tak... boli v podstate neviditeľné. Pomocou tejto senzibilnej schopnosti som skúmal okolie.. hľadal som ten ich úkryt, či jaskyňu.. či čo to malo byť. Následne som ich zaregistroval.. alebo som si to aspoň myslel.. zamieril som smerom kde by mala byť jaskyňa.
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vyprahlé pláně   Vyprahlé pláně - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Vyprahlé pláně
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Pláně mrtvých

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Vzduchu :: Okolí :: Jih-
Přejdi na: