Autor | Zpráva |
---|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 2:55 pm | |
| Karin " Co zase potřebuješ ? ..." řekla už znuděně. * Zase Hijutsu ...* | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:03 pm | |
| "No co myslíš zcela si mě nenaučila všechno a já....chtěla bych se na chvíli někde usadit napadlo mě u tebe a Orochimara." přiznala jsem | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:04 pm | |
| Karin Začala jsem se smát " U Orochimara ? Chceš se snad stát pokusným králíkem s Juuin ? " smála jsem se. " Už jsem tě naučila vše co jsem chtěla ... Nehodlám tě naučit techniku kousnutí " | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:12 pm | |
| "To bych ani nechtěla a nechci ani být Orochimarovým mazlíkem chci na chvíli někde zůstat." řekla jsem prostě skoro až arogantněji | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:16 pm | |
| Karin " Tse .. A Já jsem hotel nebo co ? " smála se " Ne .." Odsekla na ni. " Mám práci pouze experimenty ... Ztrať se" | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:19 pm | |
| povolala jsem na sebe armour a stiskla jí pevně ruku (ruka je z oceli ta moje)
"Nejsi hotel jen dočasná ubytovna v cestě za cílem drahá Karin." pousmála jsem se zle ani jsem nevěděla kde se to ve mě vzalo | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:20 pm | |
| Karin " Ráda si zaděláváš na problémy co ? " řekla loajálně " Zmiz ... Nebo to s tebou blbě skončí ..." | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:32 pm | |
| "Co mi můžeš udělat?" optala jsem se jí "Zdaleka toho neumíš tolik co já a teď když umím to co ty aspoň něco nevím jak obstojíš u Orochimara. Týden víc nechci." řekla jsem pevně a víc stiskla její ruku | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:33 pm | |
| Karin Usmála jsem se " Shine ..." řekla jsem a štestím se vyvlékla z jejího sevření. " Zatím " uchechtla jsem se na ni a vypustila proti ní Muže s prokletou pečetí. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:36 pm | |
| stála jsem na místě jak přikovaná a použila jsem jen armour moje tělo náhle ztěžklo a ten týpek co proti mě běžel do mě tupě narazil a skácel se na zem
"čím jsou větší tím tvrdšeji dopadnou." poznamenala jsem a podívala se na Karin "Mám pro Orochimara nabídku." významně jsem se na ní podívala | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:37 pm | |
| Karin " Mě tvoje nabídky nezajímají ..." " Pokud po něm něco chceš jdi se zabít do úkrytu " řekla a zmizela | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Oct 03, 2011 3:46 pm | |
| odebrala jsem se do úkrytu (přesun) | |
|
| |
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Severné vezenie Thu Oct 13, 2011 3:03 pm | |
| Přikráčel jsem před vězení a ukryl svou chakru. Karin by neměla klást odpor, díky loajalitě k Orochimarovi. Vstoupil jsem a do bezvědomí omráčil dvanáct vězňů. Před vězením jsem vytvořil rituální místo s obrovským množstvím pečetí. Pomalu jsem je začal jednoho po druhém oživovat a schovávat do rakví. Vezni tedy byli prostředníky, kteří mají přivést na svět Suzumebachi, Gariho, Asumu, Shina, Niidaime Tsuchikageho a sedm šermířů z mlžné. Všechny jsem je ukryl do rakví a odvolal jako Kuchiyose. " Stejně to stále není kompletní ... " zamyslel jsem se a pohlédl směrem ke Kirigakure ... Přesunul jsem se do Kiri | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Severné vezenie | |
| |
|
| |
| Severné vezenie | |
|