Autor | Zpráva |
---|
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 3:55 pm | |
| bedlivě jsem jí poslouchala a když jsem narazila na tu rostlinu názorně jsem jí ukázala jak se má trhat a pak si to měla zkusit ona
"Každý rostlina je výhodná ve své části a záleží na tom jak jí utrhneš." když jsme měli rostliny již natrhané vracely jsem se zpět.
"POložila si přetím otázku, že mě poslal Tenshi...znáš ho?" prolomila jsem pak chvíli ticha | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 3:57 pm | |
| Karin " Proč ? ... " řekla. " Potkala jsi ho ?" | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 3:58 pm | |
| "Já se ptala první." pousmála jsem se | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:00 pm | |
| Karin " Znali jsme se před čtyřmi lety ... Když o tobě začal mluvit zdálo se mi jako by tě znal celý život ... Ptal se mě na různé léčebné postupy a ... Orochimarovu techniku vzkříšení do nečistého světa ..." řekla * To jsem jí neměla říkat ...* pomyslela si | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:02 pm | |
| "Potkali jste se? A proč jste zrovna mluvili o mě?" podívala jsem se na ní dychtítv po odpovědi | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:09 pm | |
| Karin " Nevím proč mluvil zrovna o tobě ... Ale mluvil o něčem co by mu prý mohlo pomoct ... tě najít .." řekla klidně až došli před jeskyni. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:13 pm | |
| jen jsem si povzdychla
"Máš nějakou svou komůrku nebo nějakou místnosti kde by jsme mohli kutit?" zeptala jsem se jí a radši toto téma odsunula dál | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:17 pm | |
| Karin " Jasně že mám ... " řekla a ukázala na deseti poschodový komplex. " Bude to stačit ?" Usmála se a vedla ji do komůrky s preparačním náčiním atd. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:18 pm | |
| "Fíha tak o tom se mi ani nesnilo." rozzářili se mi oči a šla jsem za ní | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:21 pm | |
| Karin Vešla dovnitř a položila všechno na stůl " S čím začneme ? " zeptala se | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:29 pm | |
| "Nejdřív je musím nadrtit v přírodě by jsi použila nejspíš kámen ale musela by jsi ho omýt. Nadrtit a pak přidat nastrouhaný kořen (toho čeho si teď nemůžu vzpomenout xD) a z těch nadrcený rostlin a nastouhanýho kořene zkusíš uplácat jakýsi tvar a ten pak zaleješ horkou vodou, je z toho čaj necháš to louhovat pět minut a vyndáš zbytky. Necháš ho za tepla vypít, ale nemocný musí ležet a být v teple, začne se potit a tím ze sebe dostávat to špatný a taky trochu tlumí bolesti, ulevuje od ní. Ukážu ti to a pak ty sama." řekla jsem jí a ukázala já jak se to dělá, pak jsem to chtěla i po ní. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:33 pm | |
| Karin Začala jsem to zkoušet a po chvíli jsem si to zapamatovala. " Ok ... to byla jedna léčebná technika .. aby jsi neřekla že neplním slovo tak tě naučím maskovat chakru ..." řekla a sedla si. " Soustřeď se na svou chakru a jakoby ji vtáhni všechnu do sebe..." řekla ______________________________ H-Rank - 1 Den
Naposledy upravil Tenshi Yamidan dne Tue Sep 27, 2011 2:51 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:35 pm | |
| Přibelhal jsem se před úkryt Karin. " Ansello ... " šeptal jsem, nikoliv strachem, ale bolestí. Chodbami se rozléhaly kroky a padání kapek na zem. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:38 pm | |
| začala jsem se soustředit na její pokyn ale v tu chvíli ve mě trhlo a já prudce vstala a běžela k východu uviděla jsem Tenshiho
"Tenshi!" přiběhla jsem kněmu a okamžitě jsem ho začala léčit, pomyslela jsem si jak je nám ten čaj hend užitečný
"CO se stalo?" | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:40 pm | |
| S přimhouřenými oči zašeptal. " Dostal jsem ho ..." řekl a ukázal jemně černý diamant, na kterém bylo napsáno "Smrt" Zrychleně dýchal a sledoval z posledních sil Anselliny oči. " Pokud umřu ... " | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:41 pm | |
| Karin Vyběhla ven a jak viděla Tenshiho, donesla lékárničku. " Další blázen co něco provedl ?" řekla a vytáhla rukáv. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:45 pm | |
| byla jsem vděčná Karin že přišla držela jsem Tenshihho v náručí a léčila mu všechny povrchní rány.
"Neumřeš jasný?" řekla jsem vyklepaným hlasem | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:47 pm | |
| " Myslíš ? ..." zeptal se polohlasem. " Proč bych neměl ... čeká mě rodina ... přátelé ... co mě čeká tady ? ..." zeptal se
Karin Dala jsem mu ruku k puse, aby do ní kousl. " Hele ... vždycky si byl takovej ... tak dělěj ..." řekla | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 4:56 pm | |
| obdivně jsem se na Karin dívala a přitom držela Tenshiho za ruku | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:01 pm | |
| Odtrhl ústa od Karininy ruky. " Nechci tvoji pomoc ... když jsem ji po tobě chtěl ... nepomohla jsi mi ..." řekl a zavřel oči.
Karin " Ty tupej Kozle !" zařvala a vzala ho na pokoj, jakmile měl první pomoc hotovou. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:04 pm | |
| běžela jsem za nimi a cestou jsem skočila pro jeden hotový čaj a vzala ho sebou
"TEnshi nech si pomoct." přikázala jsem mu a sedla si k němu s čajem v ruce | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:06 pm | |
| Pomalu omdlíval a v obličeji byl bledý jako smrt. Z jeho bodné rány v břiše stále vytékala krev. " Chakra nepomůže ..." zašeptal a chytl ji za ruku.
Karin "Umíš doufám pilulky na doplnění krve ?!" řekla a začala zacelovat ránu na břiše. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:11 pm | |
| z taštičky na boku jsem vytáhla malou krabičku z bambusu a otevřela jí
"Nosím pro případy nouze záložní." řekla jsem a podala jí krabičku | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:14 pm | |
| Karin Vzala jsem pilulky a pomalu je dostávala do Tenshiho. " Kdy jsem naposled zachraňovala ? ... " řekla si pro sebe
Začali do mě pchát nějaký "Bonbóny" po kterých se mohl člověk poblejt. " Co to proboha ?!" zvedl se a očividně už měl rozhodnuto. Vzal Karininu ruku a kousl do ní, příčemž se začal rychle léčit.
| |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Severné vezenie Mon Sep 26, 2011 5:16 pm | |
| "Jo jo to je celý on." pousmála jsem se | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Severné vezenie | |
| |