Autor | Zpráva |
---|
Kitaru D. Sora ANBU
Počet příspěvkù : 72 Narození : 13. 09. 11
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 5:39 pm | |
| Tenshi jsi úplně nadutej?Jsme ANBU ! TAk se tak chovej,když máme misi myslíme jen na misi a né na ženský poté jsem se podíval na tu malou potvoru co jí táhla a zařval jsem "MASO!" a utíkal k tomu že si to opeču. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 5:51 pm | |
| "Ale přesně kvůli tomu tu jsme "řekl jsem a díval se jí do očí | |
|
| |
Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:01 pm | |
| "Nestojím ti za pokažení mise." řekla jsem a podívala se na oba dva | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:03 pm | |
| Stál a nechápavě sledoval " Pokažení mise ?" zeptal jsem se | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:05 pm | |
| "Tvému kolegovi vadí že se bavíš s holkou a ještě nukeninkou." řekla jsem a pomalu se otáčela | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
Počet příspěvkù : 36 Narození : 03. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:07 pm | |
| Zetsu se objeví,a uvidí ňáké ninji s masky jak se hádájí.*Zetsu se zasměje a použije Body-Splitting Technique.Tak se začne Zetsu odpojovat/nevím jak to napsat/ Hned jak se Zetsu rozpojili tak Bílí Zetsu spustí "ÁÁÁÁ zabijem je co... Tak se na něj podívá černý Zetsu a spustí " budem je jen sledovat tupče"..Bílí Zetsu "Hm jak myslíš Pronesl naštvaně...*Mezitím černý zetsu začne natáčet* | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:09 pm | |
| " Zetsu ? " pronesl bleskově a otočil se směrem k bílému Zetsu Vytáhl Katanu s Pěti diamanty a namířil na Zetsua jako se šavlí. /Nohy u sebe a míří na něj "Takže ty jsi taky z Akatsuki ? ..." zeptal se | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:12 pm | |
| A je to tady !Mise selhala díky moc za to to bonznu šéfovi fakt super!"Proč já musím makat s tímhle tupcem?Pomyslel jsem si a vytáhl si meč."S ním nemá cenu bojovat je slabej"Podíval jsem se na oblohu a čekal co se bude dít. | |
|
| |
Ansella Nukenin
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:16 pm | |
| "No tak si tu hrajte....." pronesla jsem a vybíhala pryč z vesnice | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:27 pm | |
| Háháááá zastmál se hluboce bílý Zetsu "ty tupče co ty mi můžeš udělat" Černý Zetsu "Hm Nechtoho"! Zařval na bíleho Zetsua.. Bílý Zetsu "Prosimtě di nikam" | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 6:41 pm | |
| " Tohle asi nepůjde ..." Yamigan no Jutsu A jeho oči se zatemnili jako noc, s jedním Tomoe uprostřed. *Nemůžu útočit první ... ale on nevypadá na bojový typ ... * pomyslel si "Musíme pryč" řekl jsem a utekl pryč pomocí genjutsu, které použil i na Kitara /pomůže mu utéct | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Ulica Sat Sep 17, 2011 8:15 pm | |
| Ty uteč kryju ti záda.Své kolegy nezrazuju"Pousmál jsem se"Nech to na mě"Z ničeho nic mi z ruky vyšlehli plameny tvarované na ruky mířící na Zetsua "Katon:Hiken!"Zařval jsem a plamen se velkou rychlostí šíril vpřed. | |
|
| |
Kitaru D. Sora ANBU
| Předmět: Re: Ulica Sun Sep 18, 2011 8:56 am | |
| Když jsem použil Hiken,který mířil na Zetsua rozhlídl jsem se na okolo a viděl že tu Tenshi není,což znamenalo že utekl.Rozhodl jsem se že taky uteču,protože jsem na nepřátelském území a nic o něm nevím. (přesun) | |
|
| |
Zetsu Akatsuki
| Předmět: Re: Ulica Sun Sep 18, 2011 9:12 am | |
| Po útoku na Bíleho Zetsua sem použil mayfly /jen sem se schoval do země/. A pak sem se vynořil a oba byli prič. "Kde sou všichni!!! Zařval Bílý Zetsu na černého Zetsu Černý Zetsu se jen zasmál,a řekl "Jdeme za šefem... | |
|
| |
Hidan$ Akatsuki
Počet příspěvkù : 108 Narození : 20. 09. 11
| Předmět: Re: Ulica Sat Oct 01, 2011 11:46 am | |
| prochází se po ulici a přemýšlí co má udělat asi půjdu za šéfem ať mi dá nějakou práci pomyslel si a vyšel svižným krokem směrem k nejvyšší věži.... | |
|
| |
Kurodama Shirome Death
Počet příspěvkù : 100 Narození : 21. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Ulica Sun Oct 23, 2011 1:45 pm | |
| Tiše jsem se procházel ulicí a poslouchal kapky dopadajícího deště. Okolo mne se zvedla žlutá chakra, která mi pomohla hledat a zároveň ukrýt chakru. Zamýšlel jsem se nad všemi těmi událostmi z předtím. Z roku či dnu dozpátku. Jen lehce jsem se pousmál, ale pak jsem znovu prhledával uličky. Ptal se různých lidí na různé věci. Prostě jsem se choval jako bych tu byl. Jenže mi došlo, že tady někdo ví, že odtud nejsem ... | |
|
| |
Kurodama Shirome Death
Počet příspěvkù : 100 Narození : 21. 10. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Re: Ulica Sun Oct 23, 2011 5:24 pm | |
| Po vyptávání a sledování okolí, jsem nashromáždil dostatek informací, jenže se ve mne hnulo svědomí a tak jsem radši pomalu odcházel za Yuki. Po cestě jsem potkával mnoho nukeninů, pocestných obchodníků. Poté jsem došel zpět do Kumo, kde jsem prošel bránou a sledoval Mizukageho, jelikož jsem očekával že Yuki bude s ním. | |
|
| |
Neome Jounin
Počet příspěvkù : 405 Narození : 27. 09. 11
Shinobi Chakra: (700/700)
| Předmět: Re: Ulica Mon Oct 24, 2011 6:06 pm | |
| O jeden deň sme sa dostali do Ame. Neoukúňali sme sa hneď aj sme sa začali ľudí pýtať nejaké cenné informácie. No jediné čo sme sa dozvedeli, bolo to, že hlava mesta je niekde v najvyššej veže v meste. Smozrejme, že som si ju všimla hneď pri príchode, no nemala som záujem sa tam trepať. No po získaní informácii som sa musela donútiť a premôcť moju vôľu. Obe sme sa dotrepali až k jej vchodu, no nechcela som riskovať a tak som sa rozhodla, že Hanaki tu zostane strážiť. ,, Počuj chcem aby si tu zostala strážiť, bude to istejšie ak by sa niečo stalo mám tu niečo pre teba." Poskladala so pečate a čo najtichšie som vytvorila dve malé veci s veľkým okom. Jeden som jej podala ,, Ak budeš mať problémy stačí to rozpučiť." Povedala som a rozhodla sa, že sa vyberie dnu. | |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Ulica Mon Oct 24, 2011 6:38 pm | |
| Společně jsme vyšli až k věži, kde mi Neome předala jednu "věc". "Dobře." řekla jsem a prohlédla jsem si to, co mi dala Neome. Byla to zvláštní věc, ale nějak jsem to neřešila. Uvolnila jsem se a sledovala jsem okolí.
| |
|
| |
Ken Kuruima ANBU Root
Počet příspěvkù : 246 Narození : 14. 09. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (995/995)
| Předmět: Re: Ulica Tue Oct 25, 2011 7:36 pm | |
| Pomalým a nezaujatým krokom som vošla do ulíc Amegakure no sato.. z hnedého plášťa mi vychádzali dlhé biele vlasy ktoré boli takmer po zem.. istá "vec" ktorú som mala pri sebe negovala hocijakú senzibilskú techniku, dokonca aj Kagura Shingan no.. ja som si to ani neuvedomovala.. na tvári som mala hrozne pobavený výraz.. očividne som tu nebola "pracovne".. proste som išla ochutnať miestne špeciality. Vkráčala som do ulíc a s udiveným výrazom na tvári.. plným nadšenia a eufórie že som na mieste, kde som v živote nebola.. som si obzerala obchody.. ľudí tu bolo celkom dosť.. vlastne to tu bolo dosť rušné.. s mojím úžasným šamrmom pri ktorom som skôr vyzerala na dvanásť až sedem než na môj skutočný vek som nakoniec zdarma sedela v jednom z obchodov .. a s veľkým elánom som baštila niečo čo nikde inde okrem Amegakure no sato nemajú ! | |
|
| |
Ken Kuruima ANBU Root
Počet příspěvkù : 246 Narození : 14. 09. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (995/995)
| Předmět: Re: Ulica Wed Oct 26, 2011 9:17 am | |
| O nejaký čas som z Amegakure znova odchádzala.. samozrejme som ochutnala všetky možné jedlá a tým si dostatočne doplnila chakru !! .. a nič som neplatila, prečo? no kto by odolal malému krvilačnému dievčatku ktoré vám zmrazí polovicu obchodu a povie "jedlo alebo život" ? .. nakoniec som "odkĺzala" po vode niekam.. do neznáma ! | |
|
| |
Neome Jounin
| Předmět: Re: Ulica Thu Oct 27, 2011 4:11 pm | |
| Objavila som sa vonku po tom ako som prešla cez zavreté dvere. Trocha som podišla ďalej a premenila sa do normálnej podoby. Rozhodla som sa že zoženiem Hanaki, a pôjdeme preč. Chvíľu som ju zháňala, no našla som ju na tom istom mieste, kde sme sa rozdelili. ,, Mám to, môžeme vyraziť naspäť." Povedala som a vykročila som smerom von z dediny. Vytiahla som zápisník a podala ho Hanaki. ,, Tu je to. Červeným som podčiarkla a podopisovala nové informácie. Ak chceš môžeš si ich pozrieť. " | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Ulica Thu Oct 27, 2011 4:23 pm | |
| Šla jsem s Neome a vzala jsem zápisník. "Arigato." řekla jsem a dívala jsem se do zápisníku. "Jsi vážně úžasná, Neome." řekla jsem po chvíli a usmála jsem se. Zaklapla jsem zápisník a podala jsem ho Neome. *Byla jsem zbytečná, sakra. Příště se budu muset víc snažit.* pomyslela jsem si a dívala jsem se do země. | |
|
| |
Neome Jounin
| Předmět: Re: Ulica Thu Oct 27, 2011 7:40 pm | |
| Načiahla som ruku a zobrala si zápisník. ,,Neboj ak nabudúce budem s tebou robiť misiu, určite to tak nenecháme." Nahodila som úprimný úsmev, ktorý tak často nedávam. ,,Inak mohla by si mi už vrátiť tú vec čo som ti dala." Znova som načiahla ruku a čakala na vec, ktorú som jej predtým darovala. | |
|
| |
Hanaki Hokage
| Předmět: Re: Ulica Sun Oct 30, 2011 11:05 am | |
| "Jistě" řekla jsem a podala jsem Neome tu věc, kterou mi před tím dala. Šla jsem dál vedle Neome. *Až narazím na Nagiho, tak mu dám pěkně sežrat, že odešel.* pomyslela jsem si a v mysli jsem se smála ďábelským smíchem. Nebo jsem se o to alespoň pokoušela. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ulica | |
| |
|
| |
| Ulica | |
|