Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Sokiho dům

Goto down 
AutorZpráva
Sokiha Hoozuki
Chuunin
Chuunin
Sokiha Hoozuki

Počet příspěvkù : 33
Narození : 14. 12. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Sokiho dům Left_bar_bleue500/500Sokiho dům Empty_bar_bleue  (500/500)

Sokiho dům Empty
PříspěvekPředmět: Sokiho dům   Sokiho dům EmptyFri Dec 16, 2011 6:49 pm

Spoiler:

Velký dům, který se nachází na kopci kousek od ostatních domků. Sokimu zustal po jeho pěstounské rodině.
Vdomě na nácházá několik pokoju pro ubytování, koupelna, kuchyň i jídelna. Všechny pokoje jsou vybaveny, ale nijak nevyužity. V kuchyňce je vše potřebné k vaření a občerstvéní. Ve velké síni je pohovka, stolík a velká knihovna.
Návrat nahoru Goto down
Sokiha Hoozuki
Chuunin
Chuunin
Sokiha Hoozuki

Shinobi
Chakra Chakra:

Sokiho dům Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sokiho dům   Sokiho dům EmptyFri Dec 16, 2011 7:02 pm

Vyšel před domek a rozhlíží se. *už se setmělo...pujdu se projít*, otočí se a nabare si všechny potřebné věci. Když je připraven ještě jednou se podívá k městu a vyjde. *Hmm...nikoho tu neznám, ale aspon mě nikdo neotravuje* pomyslí si a jde pěšinkou k městu.
Návrat nahoru Goto down
Sokiha Hoozuki
Chuunin
Chuunin
Sokiha Hoozuki

Shinobi
Chakra Chakra:

Sokiho dům Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sokiho dům   Sokiho dům EmptyFri Dec 16, 2011 9:47 pm

Dojdem z noční procházky a jdu si lehnout...*[/i]co bude na plánu zítra?...vubec nemám tušení co budu dělat...[/i]* říkám si v hlavě a pomalu usínám...
Návrat nahoru Goto down
Sokiha Hoozuki
Chuunin
Chuunin
Sokiha Hoozuki

Shinobi
Chakra Chakra:

Sokiho dům Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sokiho dům   Sokiho dům EmptySat Dec 17, 2011 8:25 am

Otevřu oči...
Studený, vhlký, ale přesto krásný svěží vzduch.* Mmm to sem se krásně vyspal....co dnes budu dělat?* přemýšlele jsem a přitom jsem lezl z postele a šel si připravit jídlo.
Ještě celý rozespalí snídá a přemýšlí o tom co bude dělat.
* Hmm asi zajdu za Mizukagem a poptám se co a jak v tehle vesnici chodí* řekl jsem si a začal se připravovat na odchod...když jsem si připravil vše potřebné, odsunul jsem dveře a odešel.

Odcházím po cestičce do města...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Sokiho dům Empty
PříspěvekPředmět: Re: Sokiho dům   Sokiho dům Empty

Návrat nahoru Goto down

Sokiho dům
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Vody :: Kirigakure no Sato :: Domy Hráčů-
Přejdi na: