Sokiha Hoozuki Chuunin
Počet příspěvkù : 33 Narození : 14. 12. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Sokiho dům Fri Dec 16, 2011 6:49 pm | |
| - Spoiler:
Velký dům, který se nachází na kopci kousek od ostatních domků. Sokimu zustal po jeho pěstounské rodině. Vdomě na nácházá několik pokoju pro ubytování, koupelna, kuchyň i jídelna. Všechny pokoje jsou vybaveny, ale nijak nevyužity. V kuchyňce je vše potřebné k vaření a občerstvéní. Ve velké síni je pohovka, stolík a velká knihovna. | |
|
Sokiha Hoozuki Chuunin
| Předmět: Re: Sokiho dům Fri Dec 16, 2011 7:02 pm | |
| Vyšel před domek a rozhlíží se. *už se setmělo...pujdu se projít*, otočí se a nabare si všechny potřebné věci. Když je připraven ještě jednou se podívá k městu a vyjde. *Hmm...nikoho tu neznám, ale aspon mě nikdo neotravuje* pomyslí si a jde pěšinkou k městu. | |
|
Sokiha Hoozuki Chuunin
| Předmět: Re: Sokiho dům Fri Dec 16, 2011 9:47 pm | |
| Dojdem z noční procházky a jdu si lehnout...*[/i]co bude na plánu zítra?...vubec nemám tušení co budu dělat...[/i]* říkám si v hlavě a pomalu usínám... | |
|
Sokiha Hoozuki Chuunin
| Předmět: Re: Sokiho dům Sat Dec 17, 2011 8:25 am | |
| Otevřu oči... Studený, vhlký, ale přesto krásný svěží vzduch.* Mmm to sem se krásně vyspal....co dnes budu dělat?* přemýšlele jsem a přitom jsem lezl z postele a šel si připravit jídlo. Ještě celý rozespalí snídá a přemýšlí o tom co bude dělat. * Hmm asi zajdu za Mizukagem a poptám se co a jak v tehle vesnici chodí* řekl jsem si a začal se připravovat na odchod...když jsem si připravil vše potřebné, odsunul jsem dveře a odešel.
Odcházím po cestičce do města... | |
|