Hideki Matshushita
Je pravda, že jsem chtěl jít někde trénovat, ale rozmyslel jsem si to poté, co jsem procházel kolem Budovy Kazekageho-sama. Proč bych tam nezašel už, teď když tu stojím před touhle budovu, že ano? Zbytečně bych se tu znova pořád dokola vracel. "Doufám, že mě Kazekage-sama neseřve, poněvadž ho vyruším při nějaké důležité práci nějakými zbytečnými otázkami." No, ale pro mě to zbytečné otázky nebyly, jelikož jsem nevěděl, jestli jsem jako Genin přiřazen do nějakého týmu nebo popřípadě jestli nemám nějaké jiné povinnosti… To zřejmě ne, ale za zeptání nic nedám. Říkal jsem si sám pro sebe při loudavé chůzi ke Kazekageho-sama kanceláři. Samozřejmě jsem si dál po cestě do pusy další Pocky tyčinku, to nesmí chybět. Taky jsem si všiml, že mi jich v balíčku už nezbývá mnoho. "Asi bych si měl ukrást nějaké zásoby v obchodě Ojisan… ale to v případě, že mi je nebude chtít dát dobrovolně." Pomyslel jsem si a představil si naštvaný obličej Ojisan. "Stejně mi je vždy dá i když se ho neptám." Než jsem se nadál stál jsem před dveřmi kanceláře Kazekage-sama. "Tak..." Chtěl jsem zaklepat na dveře, ale najednou jsem si na něco vzpomněl. "Tabule..." Vzpomněl jsem si, že tu je někde tabule s misemi kde jsou někdy zapsány rozpisy týmu. Tak jsem šel vyhledat onu tabuli. Po menší chvilce jsem na ni narazil a poté se pozorně podíval, jestli zde nebude napsané mé jméno, neboli v jakém týmu jsem přiřazen a kdo je můj sensei.