Autor | Zpráva |
---|
Ichiro Kiosho Genin
Počet příspěvkù : 82 Narození : 03. 12. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 9:27 am | |
| Takže máme tým.No, jedného máš pred očami. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 1:49 pm | |
| "Takže nakonec mám tým." řekl jsem si v duchu. "Takže já půjdu sledovat ten trénink." řekl jsem a pokračoval k dveřím.
(Hmm, to máme dobrej tým, velitel je Chuunin, to se mi líbí xD) | |
|
| |
Sokiha Hoozuki Chuunin
Počet příspěvkù : 33 Narození : 14. 12. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 2:30 pm | |
| všichni tři jdem chodbami nahoru ke kenceláři kde je Hokage...ještě jednou se ujistím že mám svitek..."zatim to de hladce co?.." otočil jsem se na ty dva...."doufám že to bude i při cestě zpět" Všichni jsme došli před dveře kanceláře...otočim se jestli jsme všichni a potom zaklepu...ted jen čekám na odezvu... | |
|
| |
Sentoi Jounin
Počet příspěvkù : 177 Narození : 05. 11. 11 Location : Chomutov
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 2:45 pm | |
| Vzal jsem si od Sokiny ten svitek a čekal jsem před kanceláří po chvíly jsem sám otevřel a řekl jsem dobrý den Hokage tady máte zprávu od Mizukage.Svitek: - Spoiler:
Dobrí deň Hokage-sama Touto cestou by som vás rada poprosila a požiadala či by ste ako Hokae nepodpísala mierovú zmluvu s Kirkagure.Neviem aké mala Konoha doteraz spory s nami no teraz ja Fumiko Terumi som sa stala novou mizukage a tak by som bola rada keby naše zemi boli v piratelstve. :Dakujem s pozdravom Fumiko Terumi- Mizukage-sama
| |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 7:45 pm | |
| Usmála jsem se a přikývla jsem, když jsem přečetla svitek. Nechtěla jsem, aby měla Konoha nepřátele, takže jsem tu smlouvu chtěla podepsat. Slyšela jsem zvláštní zvuky. Ohlédla jsem se za sebe, kde bylo náměstí. "Jak se sem...?!" řekla jsem rychle. Všichni si mohli všimnout, že něco není v pořádku. Rychle jsem vstala ze židle, otevřela jsem okno a vyskočila jsem ven na náměstí. *Jak to, že nepřišlo hlášení?!* pomyslela jsem si. | |
|
| |
Hyuuga Kiyoshi Chuunin
Počet příspěvkù : 302 Narození : 10. 10. 11 Age : 25 Location : Konoha
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 8:01 pm | |
| Při mém odchodu najednou Hokage odešla. Já jsem jí následoval. (přesun) | |
|
| |
Hanaki Hokage
Počet příspěvkù : 375 Narození : 07. 10. 11 Age : 26
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 8:45 pm | |
| Skočila jsem dovnitř otevřeným oknem. Začala jsem ve stole štrachat dokumenty a informace. Házela jsem všechno nepotřebné ven ze skříně. Ale nemohla jsem nic najít. Žádné informace o nich tu nebyly. "Kso." řekla jsem a vyskočila jsem zase ven. Chtěla jsem ochránit, co nejvíce lidí. *Shiro-chan.* proběhlo mi hlavou. Běžela jsem na cvičiště. | |
|
| |
Sentoi Jounin
Počet příspěvkù : 177 Narození : 05. 11. 11 Location : Chomutov
Shinobi Chakra: (600/600)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 9:30 pm | |
| Jen jsem se nevěřícně díval na Hokage Co se stalo Kdo tu je?Zhrozeně jsem se podíval na Hokage. Běžel jsem vedle Hokage vysvětlíte mi už co se stalo? Stále jsem se zhrozeně koukal na Hokage. | |
|
| |
Sokiha Hoozuki Chuunin
Počet příspěvkù : 33 Narození : 14. 12. 11
Shinobi Chakra: (500/500)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sat Dec 17, 2011 9:42 pm | |
| Stál jsem na chodbě a viděl co se děje ve vnitř místnosti...nechápal jsem to..*Hokage je tak rozrušená...cose děje?* ona jev zuřivě něco hledala a pak vyskočila oknem a Sentoi za ní..."sakra co se to děje?...Sentoi kam jdeš?...tohle už není naše mise...sakra" křikl jsem a celý znervozněl....okamžitě vběhl do místnosti a oknem ven * kam běžíte...co se děje?...* | |
|
| |
Ichiro Kiosho Genin
Počet příspěvkù : 82 Narození : 03. 12. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Dec 18, 2011 10:41 am | |
| | |
|
| |
Uzumaki Aiko Genin
Počet příspěvkù : 17 Narození : 13. 12. 11
Shinobi Chakra: (300/300)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Sun Dec 18, 2011 12:46 pm | |
| Počul som divné zvuky a cítil som otrasy ktoré neboli normálne. Niečo je zle! Žeby na Konohu niekto útočí?! Premýšľal som a rýchlo som vybehol von z budovy a položil som ruku na zem. Sústredil som sa na otrasy a zistil som, kde to je. Potom som sa rozbehol k miestu určenia. Zrazu som zacítil mohutnú vlnu ktorá ma zmietla takisto ako aj celú Konohu. Nejakým šťastím sa mi podarilo prežiť. Postavil som sa a snažil som sa zistiť kde som. Keď som zistil, že stojím na troskách udrel som päsťou do zeme. Sakra!! Čo sa to deje!? Zistil som, že celá Konoha je v troskách. Cítil som, že mi po hlave tečie krv. Ignoroval som to a utekal som na miesto kde som cítil otrasy. Pravdepodobne sa tam bojovalo. (presun) | |
|
| |
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho Thu Dec 22, 2011 5:46 pm | |
| Špeciálny poštový holub s pečaťou Chuninskych skúšok dorazil do kancelárie Hokage. V správe sa písalo že pôvodné fámy o skúške v Kiri boli lži a nová a pravá skúška sa odohrá v Yukigakure. /// https://nsnn.forumczech.com/t843-chuninska-skuska /// | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kancelář Hokageho | |
| |
|
| |
| Kancelář Hokageho | |
|