Kyoya Tategami Tsuchikage
Počet příspěvkù : 20 Narození : 04. 12. 11
Shinobi Chakra: (900/900)
| Předmět: Kyoya Tategami Sun Dec 04, 2011 7:12 pm | |
| Jméno: Kyoya Tategami Věk: 18 Hodnost: Rokudaime Tsuchikage Pohlaví: Muž Cíl, Sen :Zemřít jako hrdina za ochranu vesnice Kekkei Genkai: Shoton Popis Kekkei Genkai: Toto kekkei genkai využívá krystalové techniky. Zaměření: Taijutsu 30 %, Ninjutsu 60 %, Senzibilství 20% Vlastnosti: Hodný, kamarádský, spolehlivý Vzhled: Viz avatar Techniky: E-rank: Kawarimi no Jutsu, Bunshin no Jutsu, Henge no Jutsu D-rank: Shunshin no Jutsu (Technika problesknutí) Doton: Shinjuu Zanshu no Jutsu(Uživatel se vynoří ze země, tahá protivníka směrem dolů, aby mu zbyla jen hlava nad zemí.) Doton: Chōkajūgan no Jutsu (Uživateli se ruka obalí zemí, a tím je tvrdší, proto může uživatel prorazit i zeď.) Kesshō no Yoroi (Kůži uživatele pokryje růžový krystal) Kesshō: Rokkaku Shuriken (Vytvoří krystalové shurikeny, které vypadají jako sněhové vločky.) C-rank: Iwa Bunshin no Jutsu (Technika zemních klonů.) Hakurasenshingu gijutsu (Technika vycítění a lokalizování cizí chakry.) Meisaigakure no Jutsu (Technika splinutí s okolím.) Suishō Bunshin no Jutsu (Vytvoří krystalové klony.) Kesshō: Rokkaku Shuriken: Ranbu (Tanec krystalových shurikenů) Shōton: Suishō Tō (Vytvoří na rukách krystalové čepele.) B-rank: Doton: Chidōkaku (Vytvoří 50 m vysokou Dotonovou stěnu.) Shōton: Omiwatari no Jutsu (Uživatel udeří dlaněmi do země a před ním začnou vyjíždět krystaly ze země, míří na nepřítele.) Shōton: Suishō Rō no Jutsu (Technika krystalového vězení.) Kesshō: Kyodai Rokkaku Shuriken (Vytvoříkrystalový shuriken o velikosti Fuuma Shurikenu.) A-rank: Doton: Chōkeijūgan no Jutsu (Technika odlechčení.) Shōton: Hashō Kōryū (Vytvoří krystalového draka, který útočí na nepřítele. Dá se na něm létat.) S-rank: Shōton: Suishōheki Hachi no Jin (Vytvoří ultimátní krystalové vězení, které dokáže na určitou dobu uvěznit i bjuu.) Shōton: Suishō Rokkakuchū ( Vytvoří 5 krystalových sloupů, které jsou rozestaveny v kruhu, a následně pečetí. Pečetící technika. Příběh: Narodil jsem se ve vesnici jménem Iwagakure no Sato, do rodiny Tategami. Do rodiny, pro kterou bylo tipické KG Shoton Můj otec byl uznávaný Jounin a matka byla Medik. Den co den se o mě starala sestřenka, učila mě techniky a zdokonalovala mě v těch, co jsem se učil v akademii. Cvičila mě v Taijutsu a taky v senzibilství. Vždy se někam schovala a já ji měl vystopovat technikou. Každý den mi to šlo líp. Když přišli závěrečné zkoušky v akademii, tak jsem už byl hodně zběhlý v tomto umění, a už jsem byl na vyšší úrovni než moji spolužáci. Když jsem se tedy stal Geninem, přiřadili mě do týmu a já s ním chodil plnit mise. Ze začátku jen lehké, ale postupem času byli těžší a těžší. Konečně přišlo to na co jsem se tak těšil, Chunninské zkoušky. Náš tým se na ně vydal. Každý jsme museli psát písemný test, pak projít lesem a nakonec bojovat. V bojích jsme uspěli 2, já a můj kamarád. Třetí člen týmu byl vážně zraněn a zotavoval se z toho ještě dlouho. Začalo nové období, konečně jsem byl blíž svému snu. Mise se zase začali ztěžovat a my se trénovaly. Já jsem začal trénovat se svým otcem, ten mě naučil mnoho technik. O pár let později jsme se konečně všichni stali Jouniny a rozešli se po svém. Já jsem vstoupil do ANBU, protože mise, které jsem do té doby vykonával už pro mě byli příliš snadné. Když mi bylo 17, tak mi matka a otec umřeli na misi a já už zůstal sám. O rok později umřel Tsuchikage a rada hledala vhodnou náhradu. Do výběru se dostali tři lidi, já a další dva Jounini s hodně zkušenostmi. Nakonec ovšem vybrali právě mě a já se stal Rokudaime Tsuchikagem.
Naposledy upravil Kyoya Tategami dne Mon Dec 05, 2011 4:56 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Sun Dec 04, 2011 9:36 pm | |
| Shoton má už takeru v Konohe + nemôžeš mať aj Jinton aj Shoton uvedom sa... + si myslím že takto charakter KAGEHO nevyzerá... | |
|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Mon Dec 05, 2011 1:05 pm | |
| Pokud jsi si nevšiml, onen Takeru nehraje, pokud by jsi byl všímavý, sám Takeru řekl že pochází z Iwy, tak prosím neotravuj ostatním hráčům atmosféru nepozorností. Ty se zde nemáš co vyjadřovat, druhé varování, třetí nebude, ale zato bude denní Ban. K Charu, Vyber si Jinton nebo Shoton, obojí ne. | |
|
Kagami Potulný Shinobi
Počet příspěvkù : 337 Narození : 31. 10. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Mon Dec 05, 2011 1:47 pm | |
| Mea Culpa, trest prijmem.... | |
|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Mon Dec 05, 2011 4:39 pm | |
| Dávám ti týden, kdy ukážeš jestli jako Kage za něco stojíš. Za další, jako Kage budeš psát Minimálně třířádkové posty. | |
|
Kataro Genin
Počet příspěvkù : 214 Narození : 21. 11. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (370/370)
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Mon Dec 05, 2011 4:59 pm | |
| ANO, ale ten příběh mohl být delší. Pokud projdeš tak se staň aspoň aktivním. Ať hráči v Iwě mají co dělat. | |
|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Kyoya Tategami Wed Dec 07, 2011 5:41 pm | |
| Hráčovi Kyoya Tategami bola pridelená chakra 900. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Kyoya Tategami | |
| |
|