Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Les Mori

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Les Mori   Les Mori EmptyThu Dec 01, 2011 5:47 pm

Les Mori Iwa_le10

Les s mocnými a nesmírně starými stromy. Sice les působí temně, ale je v něm žijící bujná vegetace, stejně jako život zvířat. Uprostřed lesa jsou staré zříceniny, vypadající jako stará pevnost, využívaná v dobách války. Už je ale v nevyužitelném stavu, a nemá další účel či možnost využití. Les je opravdu rozsáhlý, jelikož zabírá plochu několika desítek hektarů.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Kyoya Tategami
Tsuchikage
Tsuchikage
Kyoya Tategami

Počet příspěvkù : 20
Narození : 04. 12. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Les Mori Left_bar_bleue900/900Les Mori Empty_bar_bleue  (900/900)

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Re: Les Mori   Les Mori EmptySat Dec 10, 2011 6:48 pm

,,Pojď za mnou a nic se ti nestane.'' Zdělím mu a procházím sem tam mezi stromy. Jdu pořád dál a dál. Když dojdu na malý palouček, tak se rozhlédnu, otočím se na něj a řeknu. ,,Dobrá tady je to dobré.'' Zdělím mu a pak dodám. ,,Neměl by nás tu nikdo rušit, je to docela odlehlé místečko. Takže o čem jsme to chtěli mluvit?'' Zeptám se ho klidně.
Návrat nahoru Goto down
Kagami
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Kagami

Počet příspěvkù : 337
Narození : 31. 10. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Les Mori Left_bar_bleue800/800Les Mori Empty_bar_bleue  (800/800)

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Re: Les Mori   Les Mori EmptySat Dec 10, 2011 7:48 pm

Kagami došiel spolu s Tsuchikagem na miesto a postavil sa pred neho.
"Dôvodom prečo som žiadal stretnutie na tak odľahlom mieste je že vám musím oznámiť naozaj dôležitú informáciou. Neberte to prosím na ľahkú váhu. Mňa a mojich podriadených stálo veľa úsilia kým sme na to prišli. Chystajú sa vás zradiť. Muž známy ako Nico Saya, váš predchodca. Mám podozrenie že v dedine sa nachádzajú dvaja špióni ktorí preňho pracujú. Podľa približných informácií sa vás chystajú zavraždiť. To je všetko. Nepýtajte sa ma prosím odkiaľ mám tieto informácie ani kto som. Teraz odídem a prosím, dávajte si pozor. Nie sme nepriatelia..." s tými slovami sa Kagami vzdialil trochu dozadu smerom do lesa. Naposledy pozrel Tsuchikagemu do očí a vykročil do lesa. Po prvom kroku však zmizol v oblaku čierneho dymu a bol preč...

[Presun]
Návrat nahoru Goto down
Kyoya Tategami
Tsuchikage
Tsuchikage
Kyoya Tategami

Počet příspěvkù : 20
Narození : 04. 12. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Les Mori Left_bar_bleue900/900Les Mori Empty_bar_bleue  (900/900)

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Re: Les Mori   Les Mori EmptySun Dec 11, 2011 2:31 pm

Zaraženě jsem na něj hleděl. Když zkončil, tak jsem za ním zavolal. ,,Kdo mají být ti špioni?'' Ale on už zmizel, a já se odhodlal k odchodu. Znovu jsem kličkoval mezi stromy a dumal nd údajnými zrádci. Špehové, co mě chtějí zabít? Nechápu to. Prohnalo se mi hlavou a já z toho byl zmatený. Prostě jsem se rozhodl že se vydám do své kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
Raidon
Potulný Shinobi
Potulný Shinobi
Raidon

Počet příspěvkù : 67
Narození : 15. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Les Mori Left_bar_bleue650/650Les Mori Empty_bar_bleue  (650/650)

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Re: Les Mori   Les Mori EmptyTue Dec 13, 2011 2:49 pm

Objevil jsem se na kraji nějakého lesa kde byly strašně veliké stromy, chvilku jsem přemýšlel jak se dostat do vesnice, protože v mé normální podobě bych mohl vzbudit pozornost, když jsem nedávno tu byl s Kagamim. Pak jsem jen složil jednuduchou pečet a najednou tu místo mě byl malí asi sedmiroční kluk. Měl světle modré vlasy a hnědé oči, by stejně malí jako většina dětí v tomo věku. Spokojen se svou proměnou jsem se vydal do vesnice kde jsem chtěl pátrat.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Les Mori Empty
PříspěvekPředmět: Re: Les Mori   Les Mori Empty

Návrat nahoru Goto down

Les Mori
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Úkryt pri mori

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Země :: Okolí-