In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| |
Kataro Genin
Počet příspěvkù : 214 Narození : 21. 11. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (370/370)
| Předmět: Re: Třída Thu Dec 22, 2011 4:06 pm | |
| Kráčím si to chodbou až dorazím do třídy. Otevřu dveře a vejdu dovnitř a hned za sebou zavřu. Zatím jsem tu jen já tak si vyberu nějaké místo a sednu si. Chvíly se dívám z okna a nic zajímavého nevidím. Snad už brzy přijde Daichi abych tu nakonec nezůstal sám. Ale věřím že minimálně on sem přijde. Mezitím čekání už nevím co dělat tak položím ruce na lavici a položím na ně hlavu a zavřu oči. Snažím se aspoň odpočívat i když jsem byl tak odpočatej že to snad už ani není zdravé. Pořád čekám než někdo přijde. Tabule je čistá jakoby se na ní nikdy nepsalo. Je dobře že se o třídu ti lidi staraj tak dobře. Snad to takto bude pokračovat i dál. Za mých mladých let když jsem tu studoval jsme měli hlučnou třídu a nikdo nechtěl poslouchat. Snažil jsem se pořád zlepšovat. Tak doufám že i další generace se budou snažit být silnější v určitých mezích. | |
|
Kataro Genin
Počet příspěvkù : 214 Narození : 21. 11. 11 Age : 29
Shinobi Chakra: (370/370)
| Předmět: Re: Třída Fri Dec 23, 2011 1:23 pm | |
| Stále nikdo nepřichází a zdá se že ani nepřijde. Zvednu se a chystám se zrovna k odchodu, když zrovna přijde do třídy posel který mě zastaví a napíše na tabuli, že se zkoušky odkládají na 26.12 a budou se konat v Yukigakure. " Hm tak dobře. Snad to stihnu. Ve svitku jsem se dočetl že musím navštívit jedno posvátné místo kde je teleportační kámen a ten mě přemístí do dimenze kde jsou přivolávací zvířata ale zatím nevím které je moje. Snad to bude nějaké dobré." Jakmile to dořeknu tak projdu dveřmi které nechal posel za sebou otevřené a jakmile projdu tak je zavřu a běžím k bráně, abych to stihl do té doby sepsat smlouvu. Chci totiž ještě jít na ty zkoušky.
Presun | |
|