Yukiyuya Yami
Po dlouhé cestě jsem konečně našla svůj dům,trochu mě překvapilo,proč mi dala Noki zrovna toto jako provizorní,protože ještě z dob svého žití v Kiri jsem zrovna tohle obydlí obcházela velkým obloukem,jelikož se tvrdilo,že toto je jeden z těch nejdražších domů ve vesnici,které se vůbec dají sehnat. Tady mám bydlet? Ale dobře,snad tam nebude tuna prachu a pavučin,ale je to na tichém místě,takže mě nikdo nebude vyrušovat... Pousmála jsem se,prošla bránou a zamířila rovnou k mohutným dveřím,které jsem málem vyrazila a vešla do domu,kde jsem si začala všechno podrobně procházet a zkoumat,kde je jaká místnost...
( o hodinu později )
Našla jsem v jedné z místností něco,co vypadalo jako láhev pitné vody,za což jsem byla velmi ráda,protože jsem za celou cestu nic nejedla ani nepila. Není to tady až tak zlé,takže se tu zabydlím a navíc o mě klan Yami nebude mít ani ponětí,protože všichni co znám se tomuto místu vyhýbají jak jen mohou... Usmála jsem se,sundala si kosu ze zad a došla do velké ložnice,kde byla neobvykle velká a celkem luxusní postel s nebesy,svojí těžkou zbraň jsem opatrně vložila do dvou úchytů na stěně u postele,kde asi kdysi bývala nějaká ozdobná sekera nebo něco podobného,ale mě se to teď velmi hodilo na kosu,poté jsem ulehla na postel,zavřela oči a tvrdě usnula...