Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Dom Yukiyuyi

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Noki Hōzuki

Noki Hōzuki

Počet příspěvkù : 70
Narození : 13. 11. 11

Dom Yukiyuyi Empty
PříspěvekPředmět: Dom Yukiyuyi   Dom Yukiyuyi EmptyThu Nov 17, 2011 9:04 pm

Dom Yukiyuyi Dwadawddwad

Celkom dobrý dom, na pomery v Kirigakure no Sato. Je to prakticky ohromný dom, ktorý má asi 13 izieb, je neobývaný, ale čistý. Je v odľahlejšej časti Kirigakure no Sato, no hovorí sa, že je to jeden z najdrahších domov, ktoré boli postavené na území Kirigakure no Sato.
Návrat nahoru Goto down
Yukiyuya
Jounin
Jounin
Yukiyuya

Počet příspěvkù : 55
Narození : 01. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dom Yukiyuyi Left_bar_bleue650/650Dom Yukiyuyi Empty_bar_bleue  (650/650)

Dom Yukiyuyi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom Yukiyuyi   Dom Yukiyuyi EmptyThu Nov 17, 2011 9:43 pm

Yukiyuya Yami

Po dlouhé cestě jsem konečně našla svůj dům,trochu mě překvapilo,proč mi dala Noki zrovna toto jako provizorní,protože ještě z dob svého žití v Kiri jsem zrovna tohle obydlí obcházela velkým obloukem,jelikož se tvrdilo,že toto je jeden z těch nejdražších domů ve vesnici,které se vůbec dají sehnat. Tady mám bydlet? Ale dobře,snad tam nebude tuna prachu a pavučin,ale je to na tichém místě,takže mě nikdo nebude vyrušovat... Pousmála jsem se,prošla bránou a zamířila rovnou k mohutným dveřím,které jsem málem vyrazila a vešla do domu,kde jsem si začala všechno podrobně procházet a zkoumat,kde je jaká místnost...

( o hodinu později )

Našla jsem v jedné z místností něco,co vypadalo jako láhev pitné vody,za což jsem byla velmi ráda,protože jsem za celou cestu nic nejedla ani nepila. Není to tady až tak zlé,takže se tu zabydlím a navíc o mě klan Yami nebude mít ani ponětí,protože všichni co znám se tomuto místu vyhýbají jak jen mohou... Usmála jsem se,sundala si kosu ze zad a došla do velké ložnice,kde byla neobvykle velká a celkem luxusní postel s nebesy,svojí těžkou zbraň jsem opatrně vložila do dvou úchytů na stěně u postele,kde asi kdysi bývala nějaká ozdobná sekera nebo něco podobného,ale mě se to teď velmi hodilo na kosu,poté jsem ulehla na postel,zavřela oči a tvrdě usnula...
Návrat nahoru Goto down
Yukiyuya
Jounin
Jounin
Yukiyuya

Počet příspěvkù : 55
Narození : 01. 11. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Dom Yukiyuyi Left_bar_bleue650/650Dom Yukiyuyi Empty_bar_bleue  (650/650)

Dom Yukiyuyi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom Yukiyuyi   Dom Yukiyuyi EmptyFri Nov 18, 2011 1:39 pm

Yukiyuya Yami - Den II.

Vzbudila jsem se brzy ráno,protože ještě z dob,kdy jsem byla potulným ninjou jsem se řídila heslem že ranní ptáče,dál doskáče. Bože kde to do háje j- Pravda...Včera jsem přišla do Kiri a moje role je zastupovat tu Noki-baka,aaaah! To je zase nezvyk někde bydlet... Hlasitě jsem si zívla a přitom se protáhla,byl to vážně nezvyk ležet na takové měkké posteli a přitom mít nad sebou nebesa,která tu ze mě dělala jakousi princeznu,což se mi ani trochu nezamlouvalo,ale nechala jsem to být. Pomalu jsem se zvedla z postele,vzala si svojí kosu ze zdi,kterou si poté opět uchytila na záda,kde měla svoje obvyklé místo a šla se hodit trochu do kupy. O asi půl hodiny později jsem už byla připravená navštívit Mizukage a dokonce mi vycházel i čas podle plánu,takže jsem zamknula dům,prošla bránou,kterou posléze také uzamkla a s kapucou přes hlavu se poklidným krokem vydala do vesnice směr budova Mizukage....
~ přesun budova Mizukage ~
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Dom Yukiyuyi Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dom Yukiyuyi   Dom Yukiyuyi Empty

Návrat nahoru Goto down

Dom Yukiyuyi
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto: Sekai no nindo :: Herné Miestnosti ,, Naruto " :: Země Vody :: Kirigakure no Sato :: Domy Hráčů-
Přejdi na: