Tobi Akatsuki
Počet příspěvkù : 141 Narození : 11. 10. 11
Shinobi Chakra: (2000/2000)
| Předmět: Tobiho Dimenzia Sun Oct 30, 2011 12:31 pm | |
| Táto dimenzia je stvorená samotným Tobim a jediný, kto ňou je schopný manipulovať, je práve on sám. Dostane sa sem iba ten, koho v nej Tobi bude chcieť mať a to isté platí i o možnosti sa z nej dostať. Prakticky žiadna nie je, i o tom tu rozhoduje jej stvoriteľ, tak isto ako aj o ostatnom. Okrem iného ju využíva i na väznenie svojich obetí, uskladňovanie dôležitého materiálu, alebo dokonca cestovanie z jedného miesta na druhé, ktoré je vďaka nej omnoho efektívnejšie a rýchlejšie. | |
|
Yakushi Kabuto Nukenin
Počet příspěvkù : 154 Narození : 10. 10. 11
Shinobi Chakra: (1875/2300)
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia Tue Nov 01, 2011 7:23 pm | |
| Objevil jsem se na podvném místě. " Takže jsi to ty .. Tobi .. " řekl jsem a pohlédl na místo kde se něco zhmotňovalo. " Mám pro tebe návrh ... " jakmile to dořekl očekával odpověď. | |
|
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia Tue Nov 01, 2011 7:31 pm | |
| "Tak návrh," prehovoril som potichu. "Nuž teda počúvam," vyčkával som na jeho slová. | |
|
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia Thu Nov 03, 2011 3:26 pm | |
| " Rád bych spojil síly ... Přecejen plánuješ válku a já ti můžu zaručit vyšší šanci vítězství " Usmál se a vyvolal rakev, kterou jen otevřel a ukázal ji Tobimu. " Nemůžeš odmítnout. Jediné co chci je Uchiha Sasuke ... Pokud přijmeš ... Najdeš mne v mém úkrytu ... " Řekl a Tobi neměl na vybranou. Musel mne pustit. /Přesun | |
|
Tobi Akatsuki
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia Thu Nov 03, 2011 5:59 pm | |
| Taaakže. xD 1) Nikto zatiaľ nemôže mať ani len tucha, že plánujem spustiť vojnu. Vonkoncom ju i v anime / mange s najvyššou pravdepodobnosťou Tobi nespustil preto, pretože by chcel vojnu. xD Šlo len o oslabenie aliancie a uskutočnenie prvotného cieľa, chytenie bijuu. xD Zároveň vzhľadom na spojenie dedín ani nemal na výber, akurát ju navrhol skôr než oni. xD 2) V tejto dimenzii je prevedenie akéhokoľvek druhu privolania absolútna volovina, nehovoriac o tom, že rakvy, ktoré máme možnosť sledovať pri Edo Tensei, vychádzajú pri vyvolaní zo zeme a vzhľadom k tomu, že táto dimenzia ani žiadnu zem nemá, je použitie tej techniky tu NEMOŽNÉ. 3) Bol som tu jak včera, tak aj predtým, to ty si niekam zmizol. Tým chcem povedať, že zatiaľ čo ja som ťa čakal, ty si nebol ochotný vydržať ani len 3-4 hodinky a je mi fuk, kde sa čo deje. Faktom naďalej ostáva, že až kým JA OSOBNE nenapíšem, že som ťa z tej dimenzie pustil, NIE JE NAJMENŠIA ŠANCA SA ODTIAĽ DOSTAŤ, čo som pomerne dosť zdôraznil aj v úvodnom príspevku tejto témy. Preto by som Yakushi Kabuta veľmi rád poprosil, aby svoj pôst na inom mieste "stiahol" a vrátil sa pekne krásne sem. ^^ EDIT: Na doplnenie, Tobi zatiaľ Sasukeho u seba nemá a viacmenej sa prakticky ešte ani nepoznajú, preto je absolútna hovadina pýtať ho odo mňa. xD | |
|
Yakushi Kabuto Nukenin
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia Thu Nov 03, 2011 6:39 pm | |
| "Po dohodě s hráčem jménem "Tobi" a vzájemné ostré výměně názorů (xD) jsme došli k jednoduchému rozuzlení. Rozhovor v dimenzi už proběhl a jako som napísal předtím, Tobi mě následně pustil. Průběh naší spoločné konverzace bude odhalený až časem." | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Tobiho Dimenzia | |
| |
|