Ako ste si vačšina povšimli tak sme dostali nápad že za vaše misie nebudete dostávať len Ryo ale aj chakru.
Sami isto viete že nemáme oči všade a nemožeme na každého dozerať osobne aku ma misu kedy ju skončil a podobne.
Takže každy z vás si tu správí topic so svojím menom a bude si do neho písať splnené misie.
Takto aspon každý bude vedeť ja akej misi ste boli o čo as išlo a podobne.
A ku všetk=mu aby sme nevišli z cviku malá osnova k tomu:
Názov misie:
Typ Misie:
Počet členov:
Uspšenosť:
Chakra:
Ryo:
Vyvetlívka:
Názov misie:sem napíšete o jaku misiu išlo trebarz doprovod Káge,Ziskanie tajnych informacií.
Typ Misie:Tu neni čo vysvetlovať ide o rank misie
Počet členov: s kolkatích členov ste plnili určitu misiu aby sme mali prehlad nie že sám genín sa vydá na Misiu.
Uspšenosť:Napíšte či misa bola uspečná alebo nie ak ano odmena bude ak nie budete bez odmeni a ešte vám aj niečo bude strhnuté.Pochopte za nesplnenie misie by ste v shinobi svete tak isto pikali.
Chakra:kolko vam máme chakry prideliť
Ryo:kolko penazí.
Ešte dojdem k tej uspešnosti aby neboli otázky zbytočne.Ak neuspejete na misii mi sa pozrieme či išlo o doležitu misiu alebo len taku obyčajnu a podla toho bude trest.Napríklad strhnutie Ryo predlženie doby vašek techniky a tak všetko je to len na vás aby ste sa snažili.
A teraz k tomu hlavnému dufam že tu nenastane nič také ako KLAMSTVO ak na niečo take prídeme verte že nebudeme mať zlutovanie.Za to vám bude odobraný počet Ryo a Chakry aku a kolko ste mali dostať ale 2x.
Takže pred tým než budete nad niečim takýmto premýšlať uvedomte si následky.
To je od nás všetko dakujeme.