Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Inu (Yosowa) | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Inu
Počet příspěvkù : 3 Narození : 13. 10. 11
| Předmět: Inu (Yosowa) Thu Oct 13, 2011 6:14 pm | |
| Pravé jméno Yosowa Atanaka
Krycí jméno Inu
Klan Neznámý
Otec Neznámý
Matka Neznámá
Pěstouni Hiroshimo Atanaka a Mia Atanaka
Věk 22
Výška 180 cm
Váha 54 kg
Zvláštní poznávací znaky Má ANBU tetování a zbroj, ale masku nenosí.
Pohlaví Muž
Hodnost ANBU
Vesnice Konohagakure no Sato
Element Všechny
Bijuu Gobi no Houkou
Sny Plně ovládnout svého Bijuu,nastolit spravedlnost na světě a zjistit, kdo byli jeho praví rodiče.
Oblíbené rčení Nesuď kniho podle obalu.
Častá věta Promiň, nerozumím tomu co mi říkáš.
Charakteristika Yosowa alias Inu je klidný a celkem chytrý Shinobi. Velice často ale poučuje lidi a snaží se nastolit spravedlnost, což vedlo k nejedné rvačce. Často přemýšlí nad smyslem jeho života, proč je tím čím je a proč ho potkal takový osud. Není moc společenský, vesnice se teprve nedávno usnesla, že by bylo dobré, aby žil mezi ostatními a ne odděleně, takže nerozumí citům lidí, říká co si myslí a je často i zmatený. Je pozorný a často pomáhá ostatním při tréninku ninjutsu, jelikož umí použít všech pět elementů. Není moc zběhlý v taijutsu, umí bojovat nablízko ale jen za pomoci ninjutsu. Raději se drží ve střední až velké vzdálenosti. Je zběhlý i v genjutsu, ale to jen díky jeho Bijuu
Zaměření Ninujutsu všeho druhu – 68%, genjutsu 32% (používá jen v případě nouze)
Techniky Doton Doton: Dosekiryū Doton: Doryūheki Doton: Ganchūrō no Jutsu Doton: Doro Hōshi
Suiton Suiton: Suiryūdan no Jutsu Suiton: Mizuame Nabara Suiton: Suishi no Jutsu Suiton: Daibakufu no Jutsu
Katon Katon: Ryūka no Jutsu Katon: Karyū Endan Katon: Gōryūka no Jutsu Katon: Gōkakyū no Jutsu
Raiton Raiton: Kaminari Shibari Rairyū no Tatsumaki Raiton: Hiraishin Raiton: Shichū Shibari
Futon Fūton: Tatsu no Ōshigoto Fūton: Kami Oroshi Fūton: Kaiten Shuriken Wind Release: Slashing Tornado
Vybavení 5x Kunai 4x Shuriken (malý) 1x ANBU meč 1x ANBU výzbroj 3x Prázdný svitek 1x Tužka 5x Uklidňující pilulka 3x Pilulka na doplnění krve
Příběh Yosowa se narodil ke konci války. Jeho rodiče brzy zemřeli, tudíž je nepoznal. Ujali se ho lidé, kteří za války sami o své dítě přišli, Hiroshimo Atanaka a Mia Atanaka. Mia naštěstí měla stále mléko a tak mohla malého Yosowu kojit, ale ne dostatečně dlouho. Bohužel, chlapec nechtěl umělé příkrmy a začal hubnout. Nešťastní pěstouni mysleli, že jim chlapec zahyne, což nesli těžce, protože o druhé dítě nechtěli přijít, když k nim přišel tajemný muž, který se představil jako Shisha no hira, léčitel mrtvých. Začal jim vyprávět o Bijuu, jejich schopnostech a o tom, co to je být Jinchuuriki. Řekl jim, že existuje Bijuu, který má svého Jinchuuriki na pokraji smrti a on hledá někoho, do koho by zapečetil Gobi no Houkou, pětiocasého démona. Rodiče si možnost rozmýšleli dlouho, ale nenašli jiné řešení, cizinec jim také řekl, že by Yosowovi mohla pomoci chakra tohoto Bijuu. Zoufalí opatrovatelé nebohého chlapce jedné chladné noci tedy přinesli tomu muži tam, kam řekl. Byla to jeskyně nedaleko vesnice. V jeskyni ležely dva stoly, nějaké předměty, velký svitek a hlavně ten, jenž si říkal Shisha no hira. Právě se skláněl nad nějakým mužem, který těžce a přerývavě dýchal, chrčel a celkově vypadal, jako kdyby byl na pokraji smrti, což zřejmě byl. Muž jim pokynul, aby šli dál a položili chlapce na druhý stůl. Poté je požádal, aby odešli z jeskyně, což se jim nechtělo, ale muž byl neústupný. Odešli, ale ne daleko, aby v případě nouze mohli přiběhnout, když to byli jen výrobci košíků a různých nádob, které potom prodávali. Muž zatím provedl svůj tajemný rituál, při němž zapečetil Gobiho do těla malého Yosowy tajemnou technikou, o níž není nic moc známo, jen to, že pomáhá Jinchuuriki využívat vlastnosti Bijuu, v případě tohoto veškeré ninjutsu a nějaké genjutsu. Muž, který ležel vedle chlapce zemřel, ale chlapec se zdál silnějším, odolnějším, průbojnějším. Tajemný Shisha no hira se po rituálu vytratil, jako kdyby se po něm ze slehla. Hiroshimovi a Mie připadala doba, po kterou nebyli s chlapcem moc dlouhá doběhli k jeskyni. Odtud viděli malého Yosowu, jak spokojeně spí, očividně posílen sílou, která do něj byla vložena. Opatrně ho vzali, nevšímaje si mrtvého muže. Doběhli do domu, Yosowu dali do postýlky a domluvili se, že o tomto pomlčí, i před Yosowu. Chlapcovo náhlé uzdravení vysvětlovali tím, že Mia znovu začala kojit, že se jí mléko zázračně vrátilo. Chlapec byl zdravý, rostl rychle a byl odolný vůči nemocem. Byl šťastný, že má někoho, kdo ho má rád, jelikož věděl, že Hiroshimo a Mia nejsou jeho praví rodiče, Mia byla štíhlá a malá, měla skoro bílé vlasy a světle modré oči, Hiroshimo byl také malý, měl černé vlasy a tmavě hnědé oči, takže se Yosowovi nepodobali a ani netajili, že on není jejich pravý syn, protože se to ve vesnici stejně neutajilo. Ale děti z vesnice si s ním nechtěli hrát, byl to ten co bydlí s cizími lidmi a říká jim mami a tati. Byl prostě jiný a tím pádem i odlišný. Velice brzy ale projevil talent na ninjutsu. Jeho opatrovníci ho tedy přihlásili na akademii, bylo mu asi 6 nebo 7 let. Yosowa se pilně učil, i když v taijutsu nebyl moc dobrý. Jednoho dne, bylo mu asi 8 let se jako obvykle vracel z akademie, když si na něj jeho spolužáci, žárliví na jeho talent, počkali. Chtěli ho zmlátit, což se jim po krátkém boji podařilo, ale než skončili, Yosowa se naštval tak, že vyvolal svého Bijuu. Aniž by věděl, co dělá, brutálně zbil všechny, kteří se ho pokusili zmlátit. Poté omdlel. Když se probudil v nemocnici, nevěděl co se stalo. Jakmile se lidé dozvěděli, co se stalo, nařkli Hiroshimu a Miu ze zrady vesnice a Yosowu z paktu s démonem. Yosowa, který nevěděl, co se děje chtěl dále docházet do akademie, ale rodiče mu to zakázali. Brzy poté byl spáchán útok na Hiroshimu a Miu, při kterém přišli o život. Malý Yosowa byl dán na výchovu k ANBU, kde dokončil akademii a poté i Chuuninské a Jouninské zkoušky. Dozvěděl se o tom, co je a naučil se s tím žít a využívat nově nabité síly. Po změně vedení, ze Sandaimeho Hokageho na Godaime Hokage bylo určeno, že Yosowa, pod krycím jménem Inu vstoupí do vesnice aby se naučil chovat se jako normální lidé, jelikož díky traumatu přestal být takový, jak ho vychovávali. Začal žít normální život, když ho musí i doteď lidé učit, co vlastně říkají, proč, co a jak.
| |
| | | In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Thu Oct 13, 2011 6:39 pm | |
| Gobi je zabraný mnou a Konoha je navíc zavřená. PS: Pokud neovládáš Bijuu nemůžeš využívat jeho schopnosti. | |
| | | Inzuka Ashi Genin
Počet příspěvkù : 34 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (350/350)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 2:25 pm | |
| Tenshi, můj názor je, že to má dobrý. Je to jednak kámoš a taky, hele podívej se na to z mého pohledu. Přijdu sem, protože si chci zahrát. Mám kámoše, kterému řeknu, že je gobi volný. Sepíše to a v den kdy to chce sem hodit, zjistí že máš gobiho. Zkusil to a myslím si, že není dobré jednat takhle, odrazuješ lidi, kteří slohově jsou na lepší úrovni než ty, neurážím, myslím.
EDIT: V ruce se mi zjevilo chidori, které ihned projelo mou katanou a přeseklo ji napůl silným výbojem blesku, který zničil okolí dvou metrů.
Nemyslím si, že to je věc kterou by mohl ovládat jiný shinobi než Sasuke, je to můj názor a jelikož jsme ve svobodné zemi, mohu ho říci. Klidně mi dej ban, je mi to jedno... | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 3:03 pm | |
| Můj názor je ještě lepší. Gobiho mám už týden, a lidi od hraní neodrazuji. Je mi jedno co si myslíš, ale nedostaneš teď Ban kvůli tomu co jsi řekla, ale kam jsi to napsala. Je to ale jenom na hodinu, ale potom to budou dvě atd. atd. EDIT: Chidori Kouken Sasuke neukázal, jenom ve filmu, což je filler a nemá s Narutem co dělat. Navíc, proč bych nemohl vyvinout po střetu se Sasukem podobnou vylepšeninu Raikiri ? Najdi si vše dřív než něco napíšeš P.S.: Kdybych nebyl na vyšší slohové úrovni, vyhrával bych literární soutěže ? | |
| | | Kishin Midori Chuunin
Počet příspěvkù : 36 Narození : 30. 09. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 3:13 pm | |
| Pane bože!!! Tohle už je ale vážně vrchol! Ten člověk má stokrát lepší charakter, než ty a ty tu meleš něco o tom, že Gobi je zabranej! To je mi ale zvláštní, že si ho neustále dáváš pryč a zase vracíš! Jsi vážně..!!!! A to, že vyhráváš nějaký literární soutěže nikoho nezajímá, tak se nevytahuj! Děláš ze sebe supermana úžasnýho a přitom tahle osoba si zaslouží Gobiho milionkrát víc!!!!!!!!! Já už se prostě neudržím, vždyť ty si normální UBOHEJ SUPPORTER!!!!!!!!! Nejprve se nauč, jak správně ovládat fórum a pak teprv ho zakládej, protože tohle je bída! Sbohem!!! | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 3:18 pm | |
| Omlouvám se ale jak praví rčení "Kdo dřív přijde ten dřív mele" to zaprvé, za druhé Gobiho jsem měl jen jednou a stále ho mám. Právě kvůli vám jsem byl nucen změnit KG tak zavři klapačku. Kdybych byl SUPPORTER jak říkáš tak je celej svět shinobi v tahu a zemím by vládla Akatsuki. Jestli máš problémy v rodině, nepřetahuj je na fórum. Pokud si tohle myslíš nemůžu říct nic jiného že pořádně nečteš pravidla a jsi ubohá holčička co se prostě vmísí kamkoliv to jde, aby tam vyvolala rozruch a strhla pozornost na sebe. | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 3:22 pm | |
| P.S.: Ještě menší edit. Ty jsi si navíc vybrečela Niibi no Nekomatu svými scénami, tak bych radši nic moc neříkal, a už jsem ti říkal předělej ten příběh ! Tohle jako vysvětlení nestačí ! | |
| | | Haku Death
Počet příspěvkù : 125 Narození : 07. 10. 11 Age : 28
Shinobi Chakra: (650/650)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 5:07 pm | |
| omlouvám se ... vím že sem nemám smát.. ale příjde mi to směšné.. Proč někdo chce bijuu co je zabrané? tady je jasné psané jaké bijuu jsou volné a jaké ne - Spoiler:
Ichibi no Shukaku- Sunagakure no Sato ( Gaara )- Obsadený Nibi no Nekomata- Kumogakure no Sato ( Vaša postava )- Voľný Sanbi no Isonade- Ostatný svet ( Voľný Bijuu )- Voľný Yonbi no Sokou- Iwagakure no Sato ( Vaša postava )- Voľný Gobi no Houkou- Konohagakure no Sato ( Vaša postava )- Obsadený Rokubi no Raijuu- Kirigakure no Sato/Nukenin ( Utakato )- Voľný Shichibi no Kaku- Sunagakure no Sato ( Vaša postava )- Obsadený Hachibi no Hachimara- Kumogakure no Sato ( Killer Bee )- Voľný Kyuubi no Yokou- Konohagakure no Sato ( Naruto Uzumaki )- Voľný
a tady je to topic kde jsem to našel.. - Spoiler:
OK tak teď mi dejte banana... (doufám že je to na hodinu protože kdyby to bylo na dýl příště se zastávat admina nebudu ) | |
| | | Inu
Počet příspěvkù : 3 Narození : 13. 10. 11
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 5:11 pm | |
| Ok, nebudu se hádat, ale řeknu pár věcí.
1. Dát Ashi ban za to, že brání svého kamaráda je ubohost, nechápu tě člověče, má dobře rozepsané posty, četl jsem je. Navíc odděluje Aoimara a sebe barvami, přímá řeč myšlenkový pochod... Píše co dělá, má to rozepsané což, jak u genia slohu je očekávané, je dobře. Četl jsem několik tvých postů a myslím si, že s tímhle jsi nemohl vyhrávat literární soutěže, maximálně kategorie do 15 ti let. Já píšu už několik let, mám několik cen a nechlubím se, za mne mluví řeč a psané slovo. 2. Tvůj charakter má dvě vady, někdy to nedává smysl a mě to připadá jako splácanina Guren, Itačiho, Sasukeho a dalších. Navíc, ztráta KG? Kde jsi prosím tě slyšel o něčem takovém? Vím že KG někdo může získat - Ao z mlžné (Byakugan), Kakashi Hatake (Sharingan), Yamato (Mokuton) a další, ale odebrat? Smysl to nemá, ale neberu ti to. 3. Viděl jsem (nevím jestli to stále platí) že jsi byl/jsi Admin nebo GM, nevím jak tomu říkáte. Ta, co mě bránila má pravdu, JSI supporter. Dělám GM na jednom WoW serveru už 2 roky, moje postava je horší než jiných, nemám čas, pomáhám a opravuji. Jestli si chceš hrát, buď hráč, jestli chceš kecat do vedení, něj normální postavu, ne Jinchuriki. 4. Odrazuješ lidi od hraní na tomto fóru, Ashi se ještě rozhoduje jestli sem ještě vstoupí a já... Mno jelikož mi nebyl uznán char, protože už je teoreticky Bijuu zabraný, tak co mám dělat? Psát úplně nový příběh nebudu, OMG, vždyť je celý postavený na tom Bijuu, kde to máš ty? Pár odstavců nikoho neochromí, to musíš vědět, jestli píšeš do nějakých soutěží.
Takže. Doufám že si to vezmeš k srdci a napravíš to, nebo alespoň nějakým způsobem dáš vědět, že jsi tohle četl a že chápeš. Lidi, kteří se uráží jen proto, že jim někdo vytkne chybu nemají cenu a myslím si, že zrovna ty jsi na dobré cestě a úrovni.
P.S. Znáš tlačítko Edit? Jen pro zajímavost, protože je nepřehledné, když píšeš dvakrát za sebou, ale to je můj názor. P.P.S. Doufám že mi taky nedáš ban jen za to, že říkám vlastní názor. Jestli jo, pošlu to někam dále, je to omezování osobní svobody, jen pro info, neporušuji žádné pravidlo, nemluvím vulgárně. P.P.P.S. Jinak, víš že každý ANBU, jak píšeš ve svém popisu že jsi, má krycí jméno? Já ho nenašel, jen přezdívku a přezdívka není totéž, krycím jménem tě mají oslovovat. Př. Yosowa - pravé jméno, Inu - Krycí jméno, jméno pod kterým by znali lidé z Konohy mou postavu.
For Haku - Jen pro info, ty nevíš, že jednou ho měl, pak k němu neseděl příběh tak si ho odendal a potom si ho zase vzal? Kdo se v tom má vyznat potom? | |
| | | Kishin Midori Chuunin
Počet příspěvkù : 36 Narození : 30. 09. 11 Age : 33
Shinobi Chakra: (450/450)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 5:21 pm | |
| Vždyť já to říkám celou dobu! Stokrát bych radši byla na tvým fóru, Inu, když vidím tvé posty.. Akorát, že neumím hrát Text RPG WoW | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 5:29 pm | |
| Ban dostala zato že nečte pravidla. Haku si aspoň uvědomil, že by měl dostat Ban že kecá jinam než má, a to do cizích charů. Ty si třeba Gobiho nacpi někam, ale nečekej že ti budu vděčnej zato že char budu předělávat už potřetí. Pokaždé když ho udělám, něco si najdete a vyřvete si to. Takže Bye a chcípni si, pro Gobiho si jde Kakuzu a Hidan. Ale i tak, Gobiho neovládáš, tím pádem nemáš všech pět elementů. Máš povoleny dva elementy, dokud neovládneš Gobiho /Což nestíháš xD. K připomínkám na ztrátu KG. Neříká ti nic fantazie ? Nějak jsem to překopat musel ne ? Uveď příklad SUPPORTU | |
| | | Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 5:39 pm | |
| Uff tak človek sem príde a hned taketo správi su vybalené hmm tak čo k tomu dodať. Hm tak vidím že je tu vela názor a podobných a odlišných takže: Takže Hyuga Sayuri a spol čo nemali na tomto topicu čo robyť chápem chcete si povedať svoj názor a povedať aj ked niečo je pravda alebo nie no prosím pametajte že bolo zavedené pravidlo kdo sa bude starať do iného charakteru tak denný ban takže som sa rozhodol založiť ak stym bude Tenshi suhlasiť založiť topic kde budu sťažnosti a pripomienky ku hráčom o ktorých si budete myslie ťže admin nemal pravdu týmto sposob možete vyjadriť čo máte na srdci a nedostanete ban.
Tak ako ste sui povšimli Tenshi sa zbavil 5chv. čo znamená že už si bude 3 krát meniť char. mysli že to neni pekné ale aspon vidízte že neni zlí ustupil a dal na vaše požiadavky a vzdal sa gibiho a ked sa vam nezdá jeden človek prosím nenazívajte toto forum že je hrozným alebo podobne lebo potom si to začnu mysleť ini ludia alebo si to prečitaju nový a nebudu mať záujem čo by sme neradi.
A k tebe Inu teda k tvojmu charu ok berem ho len podmienky: Ako Tenshi povedal len 2 elementy a za druhé Konoha sa vylučuje kedťe už bolo pri inich postavách povedané že Konoha je uzavretá a museli si zmeniť Vesnicu takže pokial zmeniš zem tak nemam pripomienky.
A dufam že nikdo nebude mať žiadne pozn. lebo dnes fakt nema náladu. | |
| | | Hidan$ Akatsuki
Počet příspěvkù : 108 Narození : 20. 09. 11
Shinobi Chakra: (800/800)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 7:23 pm | |
| směju se... WoW GM? hezké já byl HGM a zástupce admina na L2 serveru a vím co to je.. ;) sparovat server a vím že na 99% serverů je mít zakázané mít svůj gamechar už jen kvůli hráčům... takže ty tady nic neříkej o supportu a jestli se neumíš přečíst pravidla za to ti nikdo nemůže... Tohle je i na mě moc.. Tenshi už si předělával char protže si na něj hráči stěžovali že má OP sám se mě na to ptal... Neměl nic než obyčejnou KG která byla jako každá jiná měla své pro a proti... Teď měl bijuu kterého se vzdal jen proto že tady brečí nějaké 14leté dítě které se chlubí tím že je GM na ... Pro mě nejsi nic jinčího než ubohej sráč.. Ale co vem si Gobiho a doufám že tě Tsunade pošle na misi ať tě můžu sejmout... moc se těším s pozdravem Hidan .... MucQ :) | |
| | | Itachi Uchiha Death
Počet příspěvkù : 426 Narození : 24. 09. 11
Shinobi Chakra: (1300/1500)
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) Fri Oct 14, 2011 7:26 pm | |
| Hidan bol založený topic na dotazy ohladne hráčov tak prosím piš tam ked nidečo chceš dakujem | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Inu (Yosowa) | |
| |
| | | | Inu (Yosowa) | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|