Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Naruto: Sekai no nindo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Předmět: Naša hudba náš život Sun Oct 09, 2011 10:35 am
Dámi a páni dovolil som si spraviť pre vás miestnosť s našou hudbou.Povšimol som si že niektory z vás už začali do cheatboxu posielať odkazy na hudbu no prečo sa len podeliť o to s niektorymi ked by sme všetci radi vedeli čo sa skrýva vo vašom sluchu?Takže od dneska sem vkladajte svoju hudbu nech vieme kolkio z náš maá spoločne názory.DAKUJEM
Předmět: Re: Naša hudba náš život Sun Oct 09, 2011 12:36 pm
Tak niečo okolo mna.
(Nezmením čo bolo a ani aký osud ma neminie no niekedy sa stane že situácia sa zmení ked to najmenej čakáme)
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
Předmět: Re: Naša hudba náš život Sun Oct 09, 2011 1:42 pm
Máme podobný styl hudby Itachi ^^ Jinak momentálně mám oblíbené One ok Rock - Zero nebo NO SCARED https://www.youtube.com/watch?v=yVbzUm2G_Ig Ale Abingdon scholl boys jsou taky moji NEJ ^^