| Haruko | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Haruko Akatsuki
Počet příspěvkù : 48 Narození : 28. 09. 11
Shinobi Chakra: (520/1300)
| Předmět: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:10 am | |
| Meno: Haruko
Prezývka: Burūdesu ( Modrá smrť )
Vek: 41
Pohlavie: Muž
Hodnosť: S-rank
Vesnica: Kumogakure no Sato / Nukenin- Akatsuki
Kekkei Genkai: Čierny Blesk ( Iba s časti viz. príbeh )
Popis Kekkei Genkai: Na chvílu je vidieť ako okolo mňa prúdia čierne blesky pričom idú cez celé moje telo a posilujú mi na najvyššiu úroveň moje reflexy a vnímanie + nabúšia svaly takže je tam aj trochu väčšia rýchlosť. ( Používa to väčšinou iba keď ho niečo vytočí, alebo keď je to treba )
Vlastnosti: Je to cholerický človek, kt. nedáva druhú možnosť. Keď je treba zabíjať nemá stým problém.
Zaujímavosti: Je to pokrvný, mladší brat 4. Raikageho, ktorý na takej istej úrovni ovláda Raiton no Yoroi. Dosť sa podobá na svojho brata, ale sú rozdielny.
Zamerania: Taijutsu- 80%, Ninjutsu- 20%
Zbraň: Za svoju najväčšiu zbraň dáva svoju silu, rýchlosť a obranu pričom má aj základné vybavenie ninju.
Story: Haruko je ninja, ktorý pochádza s Kumogakure no Sato a je pokrvný brat 4. Raikageho a syn 3. Raikageho. Harukovim cieľom bolo získať titul 4. Raikage a robil preto všetko čo sa dalo. V Harukovi videli potenciál pravého Shinobiho a tak sa 3. Raikage rozhodol zapečatiť do neho veľkú silu ovládania čierných bleskov. Táto schopnosť by mu dokázala dať obrovskú silu s ktorou by chránil svoju vesnicu... Pri márnych pokusoch pečatenia všetko zlyhalo, pretože na ovládanie tejto techniky je treba trpezlivosť a pochopenie, pričom Haruko pozná iba silu a ničivú povahu. Neskôr skúšali pečatenie znova a podarilo sa im do neho zapečatiť iba veľmi malú časť čierných bleskov pričom ich ani on sám nevie dobre ovládať. ( Reflex, vnímanie, trochu väčšia rýchlosť ). Aj keď sa im aspoň malá časť podarila 3. Raikage vzdal nádeje, a prestal s pečatením. Neskôr sa pokúsil zapečatiť čierne blesky do Jounina z Kumogakure menom Darui, no na údiv jeho telo čierne blesky prijalo. Haruko začal strácať nádeje na titul Raikage a bol s toho dosť vykolajený. 4. Raikage sa ponúkol, že sním začne trénovať a tak sa aj stalo. Chcel využiť Harukov potenciál pre dobro vesnice a naučil ho jednu zo svojich najlepších techník ,, Raiton no Yoroi " keď sa učil túto techniku videl, že je to jutsu presne pre jeho povahu a dokázal to na takej úrovni, že bol vyrovnaný zo svojim bratom v rýchlosti, sile či obrane. Pomaly sa učil všetky techniky od svojho brata no jemu to nestačilo. O pár dní sa spýtal otca či ho nenaučí niečo nové spojené s Raiton no Yoroi, pretože vedel, že on je v tom lepší ako jeho brat. 3. Raikage súhlasil a začali trénovať... snažil sa o to, aby sa zdokonalil vo svojej obrane no nešlo to. Haruko pokladal za nevyhnutné byť silný ako otec a preto chcel naučiť jeho najlepšie ,, prstové " techniky. Haruko využíval pri tréningu svoj potenciál a svoje odhodlanie mať silu ako otec a zastúpiť ho na poste Raikage. Ako čas plynul Haruko sa naučil ovládať 3 prstovú techniku a bol natoľko zručný, že neskôr dokázal používať 2 prsty. Haruko chcel ovládať aj 1 prst do nedokázal udržať koncentráciu chakry a vždy mu tá technika zlyhala. O 1 rok sa zdokonalil aj v 1 prstovej technike no stále ju nevie dobre využívať pričom ju stále trénuje. O nejaký čas prišla tá chvíla na výber 4. Raikage. Na kandidačnom mieste proti sebe stály Haruko a terajší 4. Raikage. 3. Raikage sa musel rozhodnúť medzi 2-oma synmi a vybrať si smel iba jedného. 3. Raikage videl odhodlanie u oboch no v Harukovi videl pomstichtivosť a silu obrátenú proti vesnici, preto dal titul 4. Raikage dal jeho staršiemu bratovi. Haruka to zlomilo a cítil hnev na otca a aj na svojho brata. Ešte v ten večer vyvraždil veľa ninjov z Kumogakure a odišiel z vesnice a stal sa Nukeninom. Po krátkom čase počul o ninjovi ,, Killer Bee " ako sa stal adoptívnym bratom 4. Raikage, a o Jouninovi Darui ako sa stal ocharnkou 4. Raikageho. Haruko začal zasa trénovať 1- prstovú techniku a chcel ju dotiahnúť do plnej fázy a sily. O 1 rok vyhladali určitý ľudia Haruka a ponúkli mu miesto v organizácií zvanej ,, Akatsuki ". Haruko miesto prijal a je členom organizácie, ktorá chytá ocasé démony a má v pláne zjednotiť tento svet. Jutsu: Lariat- Laso- B Double Lariat- Dvojité Laso- B Elbow- Lakeť- C Guillotine Drop- Gilotínsky kop- B Liger Bomb- Ligria Bomba- A Raigyaku Suihei- Horizontálny bleskový útlak- B Raiton no Yoroi- Bleskové brnenie- C Jigokuzuki- 4- prsty, 3-prsty, 2-prsty, 1-prst ( Ešte to nie je dokonalé )- S Kuroi Kaminari: Furasshu kyōdo- Reflex čierných bleskov- A Shunshin no Jutsu- Technika preblesknutia- D Kawarimi no Jutsu- Technika náhrady- E Raiton: Furrashu Nomi- Bleskový sekáč- D PS: Tieto techniky sú z 80% založené na báze Taijutsu tak by nemali brať chakru ako druhé techniky. Navrhujem, aby brali o polovicu chakry menej... | |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
Počet příspěvkù : 54 Narození : 24. 09. 11
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 12:24 pm | |
| Takže..ty prsty zatím ještě ne...A Raiton no Yoroi vážně na malé úrovni.A nevím..Nukeninů je už dost..Možná by se mohla dřív nebo později otevřít Kumogakure,na Raikageho to máš celkem dobře udělané ^^ se Zbytkem souhlasím | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 12:45 pm | |
| Nukeninov je dosť, ale Akatsuki nie. V charaktere píšem, že som sa vyrovnal v Raiton no Yoroi 4. Raikagemu.. neviem prečo by mal byť na malej úrovni, keďže som S-rank člen Akatsuki. Tie prsty... no 1 prst ešte neovládam... a teda keď myslíš... tak ani 2, ale 4,3 prsty ovládam to si nedám vziať. A Raikage nechcem byť chcem byť v Akatsuki. | |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 3:54 pm | |
| Hmm..dobře..ale jenom 3 a 4 prsty.Zatím.Takže POVOLENO | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 4:16 pm | |
| Takže už môžem začať hrať?
| |
|
| |
Takeshi Kesshouryuu ANBU
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 4:41 pm | |
| Počkej na Tenshiho ^^ jsme tu dva,tudíž musí být dva hlasy a on je hlavní ^^ Ale mělo by to projít,už jen kvůli Akatsuki..Ale je ti jasné že všechny ty techniky nevydržíš?Sice ti to bude brát mín chakry,ale bude to zase na tělo ^^ | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 4:44 pm | |
| Ja viem je mi to jasné, ale ja sa zameriavam s 80% na Taijutsu... moje telo je už zvyknuté... ja som sa vyrovnal 4 Raikagemu, keď ovládnem 2 a 1 prstové techniky budem lepší ako bol 3. Raikage. | |
|
| |
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 6:18 pm | |
| Nukeninů je Hafo. NUKENIN ZAMÍTNUT (I když Akatsuki, členů vesnic je málo) Souhlasím se zamítnutím 1, 2 prstů.
| |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 6:27 pm | |
| Tie prsty v pohode... 1,2 si vytrénujem... A ten Nukenin? Ja si pekne počkám kým budem môcť do Akatsuki... :) keď sa to bude dať tak mi dajte niekto vedieť... ale to je vaša chyba prídete o hrací char... možno sa to uvoľní až za dlho | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 6:32 pm | |
| NUKENIN ZAMÍTNUT Já nejsem jako každý Admin že při první výhružce že nebudeš hrát stáhne ocas a povolí ti modré z nebe.
| |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 6:35 pm | |
| To sú neni vyhrážky... som iba povedal, že počkám... tak až to bude voľné inforumjte ma dik. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:06 pm | |
| Po psychickém nátlaku ze strany Outa jsem schopen schválit POKUD. Smažeš Ligří Bombu. | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:11 pm | |
| WTF? Prišiel som o 2-prstovú techniku a teraz mám prísť ešte o ligriu bombu? | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:13 pm | |
| Ber nebo neber. Silný jsi až až. | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:16 pm | |
| Tak ja ti neviem či som nejak extra silný keď som prišiel o parádny Nintaijutsu útok, a teraz mám prísť o najlepší Taijutsu útok.... hmm... keby som ti ja povedal, že ti neschvalujem ten tvoj Yamigan- moc OP tak čo urobíš? | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:20 pm | |
| Mě nezajímá co bys mi schválil nebo ne. Pokud si nepřipadáš silný, tak jsi nejspíš mimo. PS: Nevím k čemu ti bude dvojité laso.
| |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Wed Sep 28, 2011 8:24 pm | |
| Silný? Mno povedzme, že si pripadám ako člen Akatsuki. Dvojité laso som sa naučil ovládať keď so mnou trénoval brat 4.Raikage. Bude mi nanič, ale viem ho. PS: Jasné. Ti si neni OP. Si porazil Itachiho? jasné , kisameho? Jasné a Konan? Jasné som videl ten boj si si, len tak napísal, že je niekto v genjutsu ani si nepísal, že si ho vytvoril.... to je ako keby si niekto napísal... ,, Bodol som ťa cez hrudník " Puff bol to klon... ,, Zo zadu na neho vyskočili ďalší 5 kloni " a pritom nikde nedal kedy a ako ich vytvoril... ja neviem, ale s takýmto systémom tu nikomu nepovolíš postavu, ktorá môže byť trochu lepšia než tvoja. ( Ja stále čakám dokedy nebude POVOLENO ) | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 1:40 pm | |
| Pokud si nepřipadáš bez ligří bomby spokojený, budiž. NEPOVOLENOPokud jsi si nevšiml v každém postu byla narážka na to že jsem Genjutsu vytvořil | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 1:54 pm | |
| xD radšej povedz outovi nech schvaluje charaktery, lebo toto za 1. nemá logiku a za 2. si tu nikto neškrtne čo môže byť silnejší než ty. CG | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 5:24 pm | |
| 1. Pokud jsi si všiml ve slově Out-GameR je to slovo OUT -> Venku 2. Pár silných charakterů se tu najde 3. Out o schvalování nestojí | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 5:34 pm | |
| 1. Toto je schvalovanie characterov ešte to nie je v súčasti hry... 2. Áno, ale iba tie čo sú z Anime a neni k ním čo dodať. 3. Tak si niekoho nájdite, lebo ty to evidentne nezvládaš. + 4. Od 1 moderátora som dostal povolené... je to 1:1, pokiaľ viem je ešte 1 moderátor nech sa vyjadrí aj ten, no očakávam, že povie nie lebo sa bude báť čo mu povieš. | |
|
| |
In-Admin Admin
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 5:47 pm | |
| Takže ten tu nehraje. Jak zmínil Takeshi on je pouze moderátor, já jsem Admin. Nehodlám se tu s tebou dohadovat o něčem co k ničemu nevede. Jestli se ti to nelíbí tak si tu postavu nech tady někde v archivu, ale mě nepřiměješ říct POVOLENO s tímhle charem. | |
|
| |
Haruko Akatsuki
| Předmět: Re: Haruko Thu Sep 29, 2011 5:51 pm | |
| pekný prístup... len tak ďalej.... Citujem postavu z Anime Shii: ,, Čas od času se rodí Géniové jako je on " Ja by som to dal inak: ,, Čas od času sa rodí Dementi jako je on " | |
|
| |
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Haruko Fri Sep 30, 2011 4:36 pm | |
| Povolené Hráčovi Haruko bola pridelená chakra 1300. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Haruko | |
| |
|