Copyright © Naruto: Sekai no Nindo |
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky |
|
| Keith ,,Spectra'' Clay | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Keith Clay Kazekage
Počet příspěvkù : 126 Narození : 23. 09. 11
Shinobi Chakra: (1100/1100)
| Předmět: Keith ,,Spectra'' Clay Fri Sep 23, 2011 5:55 pm | |
| 1. Meno vašej postavy : Keith Clay 2. Prezývka vašej postavy: Spectra 3. Vek : 19 4. Pohlavie :Muž 5. Hodnosť :Rokudaime Kazekage 6. Vesnica/ Bydlisko v hre:Sunagakure no Sato 7. Element :Katon 8. Kekkei Genkai : Yōton 9. Vlastnosti :Hodný, spolehliví, přátelský 10. Zaujímavosti:Nosí zajímavou masku 11. Zamerania: Ninjutsu-50%, Taijutsu-25%, Kenjutsu-25% 12. Avatar vašej postavy :Viz avatar 13. A nakoniec príbeh vašej postavy :
Jutsu: Ninjutsu: E-rank: Kawarimi no Jutsu(Technika náhrady) Henge no Jutsu(Technika přeměny) Bunshin no Jutsu(Technika klonování) D-rank: Shunshin no Jutsu(Technika problesknutí) Yōton Bunshin(Technika lávovích klonů) C-rank: Katon: Kasumi Enbu no Jutsu B-rank: Yōton: Rappushīrudo (Uživatel vyflustne lávu a ta obalí buď jeho nebo někoho jím určeného a chrání ho před útoky. Yōton: Yōgan no gurobu(Vyflusne lávu a ta zablokuje menší útoky) Katon: Haisekishō(Živel ohně:žhavý popel) Nunoshibari no Jutsu (Technika spoutání tkanivem) A-rank: Yōton: Sekkaigyō no Jutsu(Vyflustne několik středních Yōtonovích koulí) Yōton: Gomudama (Vyflustne velkou Yōtonovou kouli, která má vlastnosti gumy) Katon: Gōryūka no Jutsu (Flustne obří ohnivou hlavu draka) S-rank: Yōton: Gomuheki (Udělá Yōtonovou stěnu o rozloze: 100m délka a 50m výška) Yōton: Yōgan gaizā(Složí pečetě a vaflustne ohromné množství lávy na nepřítele) Taijutsu: D-rank: Suna Senpū (Začne točit svým tělem a přitom rozdává kopy těm kdo jsou v dosahu jeho útoku) Suna Yashi (Vloží veškerou sílu do dlaně a zasáhne jí nepřítele do hrudníku) Suna Kobushi (Vloží veškerou svou sílu do pěsti a zasáhne nepřídele tam, kam se trefí) C-rank: Suna Tsumuji Senpū (Je to v podstatě dvojité Tornádo z písežné, uživatel vykopne, a po tásahu provede otočku a kopne po druhé) Suna Ikari no Kobushi ( Vloži veškerou svou sílu do pěstí a zuřivě s nimi mlátí do nepřítele. B-rank: Kyūkyoku no Suna Senpū(Toto je ultimátní tornádo z písečné, uživatel kope s otočkami celkem 10 krát) Kyūkyoku no Suna Taihō no Kobushi (Vloží veškerou svou sílu a ranou jako z děla udeří do předem určeného místa)
Narodil jsem se do rodiny, která byla ve vesnici jedna z nejváženějších. Při mém porodu nastali komplikace a matka zemřela těsně po něm. Porodila mě předčasně, a byl jsem v kritickém stavu. Lékaři mě okamžtě odnesli a snažili se o mou záchranu. Trvalo osm měsíců než problémy ustaly a otec si mě mohl vzít domů. Jak jsem rostl, tak jsem se více a více zajímal o ninja svět. V pěti letech jsem měl závažné zdravotní problémy a šel jsem opět do nemocnice. Ani nevím co přesně se stalo, ale vím že jsem byl na několika operacích a poté jsem upadl do bezvědomí. V bezvědomí jsem si tam pobyl asi půl roku. Když jsem se probral, tak jsem byl samozřejmě zmatený. Neměl jsem ani potuchy o tom že za posledního půl roku propukla velká válka a oběti byli na obou stranách obrovské, jak jsem brzo po odchodu z nemocnice zjistil. Několik let jsem se snažil pomáhat lidem, co byli zranění. Pomáhal jsem je nosit do nemocnice a záchraných táborů. Válka pořád pokračovala a můj klan u sebe objevil Kekkei Genkai, Yōton. Tím se bojová síla naší vesnice zvětšila na tolik, že jsme nepřítele zatlačovali do kouta. Já jsem nastoupil na vzdejší akademii a začal jsem pilně studovat. Byl jsem nejlepši ze třídy, proto jsem zvládl všechny E-rank Jutsu a otec mě naučil pokročilejší Jutsu. Po tom, co byl uzavřen mír se lidé začali obracet proti mému klanu. Začali ho nenávidět, tvrdili že je prokletý a že by se měl vyhladit. Většina klanu byla pobita jako prasata na porážce, ale několik členů klanu přežilo a ukrylo se daleko na severu země, jako má rodina. Skrývali jsme před veřejností svoje ''prokletí'' a chovali se úplně jako normální lidé. Chodili jsme pracovat na pole a do dolů, aby jsme měli peníze na jídlo. O několik let později, když mi bylo patnáct, zaútočila na vesnici skupina ninjů z naší bývalé vesnice. Vypálili všechny domi a všechny bez rozdílu zabili. Všude byli těla mužů, žen i dětí a spousta krve. Ninjové, jak se nám zdálo odešli, ale nechali tu jednotk o které jsme nevěděli. Když jsme se šli podívat do vesnice na ten masakr, tak nás zahlédli a zaútočili na nás. Otec, byl už smrtelně zraněný, tak na mě z posledních sil zařval: ,,Uteč chlapče, já je zdržím!'' Poslechl jsem ho a utekl jsem. Zastavil jsem se na jednom kopci a otočil se. Otec použil své KG a skoro všechny ninji zabil, ovšem jeden přežil. Utekl a pověděl vše ve vesnici. Začala znovu štvanice na můj klan. Utíkal jsem rok, na cestě jsem potkával vypálené vesnice a pobité zvířata. Vždy jsem si z nich uřezal kusy masa abych přežil. Jednou jsem přišel do vesnice, která byla zcela ukrytá. Poptal jsem se tam na nějakého kapitána a loď. Když jsem přišl k lodi, tak do vesnice vpadli ninjové z mé bývalé vesnice, museli mě stopovat. Rychle jsme vypluli. Když už jsme byli skoro za obzorem, byl už z vesnice vydět jen kouř, kvůli mě ji vypálili. Zakotvili jsme v Sunagakure no Sato. Řekl jsem si, že tohle je dobrá příležitost k novému začátku, tak jsem se rozloučil s kapitánem a odešel do vesnice. Když jsem zjistil že v ní byla ninja akademie, tak jsem do ní nastoupil. Rozhodl jsem se obnovit klan, tak jsem ho znovu založil a stal se jeho hlavou. Doufal jsem, že se najde ještě někdo, kdo to přežil a přijde zpět do svého klanu. Když jsem vystudoval, tak netrvalo dlouho a podtstoupil jsem Chunninské zkoušky a stal se Chunninem. Začal jsem aktivně chodit na daleko těžší mise, než když jsem byl Genin. Učil jsem se nová jutsu a rozvíjel své schopnosti. Asi po roku jsem se stal Jouninem, od té doby začalo nové období, kdy se mi vedlo skvěle, pod vedením Godaime Kazekageho jsem chodil na lov nukeninů a podobné mise. Když Kazekage zemřel nastala zlá doba, starší se radili kdo by měl být dalším, v pořadí šestým Kazekage. Bylo na výběr hned z několika kandidátů. Jenže oni vybrali mě, a tak jsem se stal Rokudaime Kazekagem. Starší se shodli že pod mím vedením by měla vesnice dále rozkvétat. _______________________________________________________________________________________________________________________ Rozdával jsem mise, rozděloval ninji do týmů. Zdálo se že jde vše jak má, ale nebylo to tak. Jednou se ve vesnici objevil nukenin Kabuto a vykradl hrobku čtvrtého pomocí přivolaného mrtvého Tsuchikage. Onedlouho na vesnici zaútočil nukenin jménem Haku a vyhlásil válku. Hned jsem rozdal rozkazy na přípravy na válku. Nechal jsem udělat svitek s technikou na pečetění Edo Tensei pro všechni ninji, co ji mohou použít. Hned jsem poslal jeden tým na důležitou misi. Předat zprávu kagům o tom že svolávám setkání všech pěti kage do země železa. Také jsem se učil techniku jménem Nunoshibari no Jutsu, abych i já dokázal pečetit Edo Tensei. Jednou jsem se sám vydal na tajnou misi do Kirigakure, vyzvědět něco víc o Hakuovi. Jenže jsem zrovna nezastihl Mizukageho, tak jsem se vydal zkoumat okolí. Zastavil jsem se u Vodopád chakry a začal si to tam prohlížet. Na dně jsem viděl, jak se něco zablesklo, tak jsem se pro to vydal dolů. Když jsem k tomu doplaval, tak jsem objevil meč, tak jsem ho vzal nad hladinu. Nad hladinou jsem ho prozkoumal a zjistil jak se jmenuje, protože to bylo vyryto naa jílci. Jmenoval se Futsunushi no Mikoto, když jsem ho pozdvihl do vzduchu a začal si s ním pohrávat, tak se čepel proměnila z kovové na lávovou. Polekaně jsem ho upustil a on spadl na trávu, témeř okamžitě se zase proměnil na ten kovový. Znovu jsem ho chytl a pohrával si s ním. Zase se čepel proměnila na lávu, pak jsem se soustředil na železnou čepel a čepel se na ni změnila. Nebylo pochyb že ten meč není normální. Rozhodl jsem se si ho ponechat a od té doby ho nosím v pochvě na zádech.
Detail objevení KG: Jednou bojovala podstatná část klanu v první linii a pomalu ustupovala. Jejich techniky byli silné, ale nestačili na ty, co měl nepřítel. V tu chvíli začal zoufalí člen klanu skládat náhodně pečetě a pak vyflustl proud lávy. Nepřátelé byli zaskočeni a obraná linie vesnice se přeměnila z obrané na útočnou. Rychle postupovali dopředu a poráželi protivníky svou nově objevenou mocí. Postupem času se část klanu začala zajímat o techniky s použitím KG, a vymíšlela nové a nové techniky.
Naposledy upravil Spectra dne Sun Oct 30, 2011 8:11 pm, celkově upraveno 14 krát | |
| | | In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:01 pm | |
| Ok ... tak POVOLENO Pokud ta maska nepředpovídá pohyby. Kasume: Ty u charů nespamuj. | |
| | | Keith Clay Kazekage
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:06 pm | |
| Ne nepředpovídá, ale myslím že bych mohl bejt nukenin, tam je to nejaktivnější že? | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:14 pm | |
| Ne není ... a Nukeninů už je hodně. | |
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:16 pm | |
| Aha. Ty postuješ NPCčka v Suně? | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:22 pm | |
| Tak Suna je nejrušnější vesnice :) (Doufám že ještě je) Ale jo můžu za ně postovat. ___________________ Ty jutsu si dej do spoileru. | |
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:27 pm | |
| Můžu už teda hrát? A ještě jak získám počáteční chakru? | |
| | | In-Admin Admin
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 12:37 pm | |
| Na chakru musíš čekat na Outa Ale jinak můžeš hrát. | |
| | | Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Keith ,,Spectra'' Clay Sat Sep 24, 2011 5:36 pm | |