Naruto: Sekai no nindo
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Vitaj na našej RPG Textovej hre Naruto, v ktorej si môžeš vyskúšať aj ty aké je to byť Shinobi. Prajeme ti veľa zábavy a pôžitku z hrania. Neváhaj a zaregistruj sa na našom fóru. Pokud si nebudeš jistý jak začít, zeptej se a neváhej. Určitě ti náš Tým rád pomůže. S pozdravom Admin Team.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Copyright © Naruto: Sekai no Nindo

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení
Informace o CHZ a JZ naleznete v Návodech v sekci Zkoušky

Yoshiro Shinsuke

Goto down 
+2
Sabaku no Gaara
Yoshiro Shinsuke
6 posters
AutorZpráva
Yoshiro Shinsuke
Nukenin
Nukenin
Yoshiro Shinsuke

Počet příspěvkù : 4
Narození : 17. 09. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 5:32 pm

1. Yoshiro Shinsuke(přejmenoval se na Shinsuke, dříve Nara, takže je vlastně z klanu Nara)

2. Yoshi

3. 26

4. Muž

5. Nukenin S-rank

6. Není, dříve Konohagakure no sato

7. Žádný

8. Není

9. Vtipný, tichý, ale když jde do tuhého tak je spíše jen tichý. Také je velice chytrý a moudrý. Nikdy nepodceňuje svého soupeře.

10. Yoshiro se zaměřuje na tiché vraždy, něco jako assasination. Je rychlý a pružný, díky své štíhle postavě dokáže tohle všechno bez jediného zvuku, takže se stává dokonalým tichým vrahem. Jeho slabost je síla, kterou má slabou, protože nemá žádné svaly xD.

11. Kenjutsu, taijutsu.

12. Mám, no.

13. Yoshiro se narodil jako každý normální člověk a žil normálně se svojí rodinou až do 14 let a poté se vydal do světa. V 15 letech se vrátil domů, ale domov byl prázdný a pak se pomalu dohrabal pomocí informací od sousedů, že byla jeho rodina vyvražděna neznámým pachatelem. Yoshiro žil do 17 u sebe doma, ale poté si uvědomil, že akorát ztrácí čas a mrhá jím, tak odešel z domova. Po pár měsících se z něj stal chudák, co byl na ulici a vydělával si tím, že byl neskutečně rychlý a šikovný, že vyhrával všechny městské závody. xD Pak potkal člověka, který byl ninja a řekl mu, že jestli nechce být jím trénovaný, že má na to předpoklady. Yoshiro neměl co ztratit, tak kývnul a začal jeho trénink. Potom, co ho neznámá osoba přivedla do svého tajného úkrytu v nějakém lese, kde byly jen bambusy xD, tak zjistil, že má tajnou organizaci jménem Chiroken, která se zabývá soukromým pomáháním velkým zemí a ta neznámá osoba je jejich vůdce, kterého poslouchají všichni členové organizace. (Organizace neni nic moc, žádný S-rank, jsou to obyčejní vojáci, kteří jsou prostě ninjové, neuměj snad žádný jutsu, prostě by si dal 3 najednou i gennin) Vůdce Yoshira vytrénoval a stal se z něj dobrý ninja, který dobře ovládá taijutsu, kenjutsu a umí i dobře s lukem. Na ninjutsu moc nebyl, ale jelikož byl z klanu Nara, tak uměl i nějaké jejich jutsu. Velitel později zemřel a Yoshiro zdědil jeho hodnost a už 4 roky je vůdcem organizace, kterou také přejmenoval na Gozen. Cíl je furt neznámý, ale jediné, co se o ní ví je, že se vždycky na nějakém místě objeví a pomůžou "dobré" straně. (Berte to tak, že prostě pracují pro velké země (Konoha, Suna atp.) . Něco jako špehové pro vesnice.) V posledních letech ( cca 5 ) se Yoshiro začal zabývat výzkumem, takže je z něj i trošku vědec, ale nic extra, ale pořád studuje a zdokonaluje se. Ve svém starém domě, kde zemřela jeho rodina má ukrytý meč a luk, které si bere na těžké mise jako talisman a někdy jako zbraň.

Chakramy (dýky) : Yoshiro Shinsuke 1363_1279190791 - Pomocí nich dělám pár jutsu. Vodí chakru.

Jutsu:

Kage no odoroki (Element žádný, A rank) - Mohu zabodnout meč, nebo dýky, ruce, nohy, cokoliv do jakéhokoliv stínu a vyleze z jiného stínu, který si vyberu, ale musím o něm jakkoliv vědět, třeba ho vidět. Meč může vylézt pouze ze stínu, který je ode mě vzdálen maximálně 30 metrů.

Kage no ken (Element žádný, C rank) - Yoshiro může vyvolat neomezený počet mečů ze stínu, které ale nemohou být použity k boji, protože když se dotknou nějakého objektu, kromě stínu, tak se rozpadnou. Takže se s nimi nedá bojovat. Yoshiro je může zabodnout do stínu a pomocí Kage no odoroki vylezou z jakéhokoliv stínu v okruhu 30 metrů okolo Shinta a poté již jsou použitelné a mohou zranit nepřítele, pokud se nevyhne. Jelikož počet výtvory mečů ze stínu je neomezený (pokud mu samozřejmě nedojde chakra), tak Shinto tak může vytvořit ve stínech obrovský počet mečů trčejících ze země a tak vytvořit například les z mečů a kdo na meče šlápne, tak může i zemřít.

Kage inpei (Element žádný, B rank) - Yoshiro se může skrývat v jakýchkoliv stínech a stane se jejich součástí. Nejprve ale musí přistoupit na vybraný stín a ponoří se do něj. Ve stínech může potrvávat jak dlouho chce. Ze stínu nemůže útočit. (Zase, dokud mu nedojde chakra)

Kage no tate (Element žádný, A rank) - Stíny pod Yoshirem se rozdělí na 5 konců a ty se zformují před Yoshirem jako štít. Štít je velmi silný a dokáže toho hodně udržet, ale vydrží pouze pár minut a poté se opět zformuje pod něj jako normální stín. Trvá to maximálně 2 sekundy, než se stíny před ním zformují.

Kage no sureddo (Element žádný, S rank) - Technika, kterou používá i Shikamaru (Kage nui no jutsu), ale je to dokonalejší verze, kterou si neustálým trénováním vytvořil Yoshiro. Stín pod Yoshirem se promění na nitky, které útočí AUTOMATICKY na nepřítele, kterého si vybere Yoshiro. Stíny nemusí ovládat, útočí samy a nemusí přitom dělat pečeť, jako dělá Shikamaru, nebo Shikaku, prostě se pod ním stíny promění na nitě, které útočí na nepřítele, kterého si v mysli Yoshiro vybere. Na techniku se nemusí udělat ani pečetě. Funguje to na mysli Yoshira. Technika má nevýhodu, že jí můžu používat vkuse jen 5 minut (cca 4 posty) a poté už jí nemůžu použít po dobu 10 minut (8 postů). Příklad: Objeví se za mnou nepřítel a já ho probodnu stínovou nití, poté tu niť můžu mít aktivovanou maximálně 5 minut a po 5 minutách nebudu moci tuto techniku použít 10 minut.

Kage no bakudan (Element žádný, B rank) - Yoshiro chvíli nechá nashromaždit dostatek chakry do jeho dýk a poté ji najednou všechno vystřelí, což způsobí středně velký výbuch všude pět metrů před ním. Výbuch může slabého protivníka i zabít.

Supai no kage (Element žádný, B rank) - Stín pode mnou se propojí s jakýmkoliv stínem, který je vedle mě, nebo maximálně 5 metrů ode mě. Stín se spojí s mým stínem kolem mě a kdokoliv šlápne na stín, který je propojen s mým stínem, tak ucítím kolik jich je, kdo to je a jejich sílu. Pokud se napojím na stín, tak nemohu útočit, ani nic jiného dělat, než se na ten stín soustředit, dokud to zase neodpojím. Můžu si předem udělat klona, který ty věci může dělat za mě, jen já "originál" se musím soustředit.

Kage bunshin (Element žádný, C rank) Není to kage bunshin no jutsu, co je klasickej klon, ale je ze stínu. Z mého stínu se vytvoří přesná kopie mne, ale je mohu vytvořit pouze jeden klon, proto tak nízká hodnost.

Kage mikuro (Element žádný, D rank) Po použití stínového štítu (Kage no tate) se ze stínu kolem mě začnou vystřelovat ze všech stran jehlice, kterým je velmi těžke se vyhnout. Asi 5 sekund se vystřelují jehlice a pak útok skončí.

Angō (Element žádný, D rank) Uživatel se dotkne jakéhokoliv papíru, na kterém je text, mapa, obrázek, cokoliv a obrázek se různě pomíchá, že není vidět, co tam bylo. Uživatel si řekne vduchu heslo a obrázek, text se neukáže nikomu, kdo neřekne heslo. Příklad: Udělám jutsu, určím heslo AHOJ a pošlu ho do Kumogakure. Raikage vysloví AHOJ a text se zobrazí.

Naposledy upravil Yoshiro Shinsuke dne Sun Sep 18, 2011 12:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Sabaku no Gaara
Death
Death
Sabaku no Gaara

Počet příspěvkù : 164
Narození : 12. 09. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 5:52 pm

Tak...proti té organizaci nic nemám,ani proti tomu ze jsi z klanu Nara..ALE , nemyslím že zrovna S-rank,když nejsi na zlé straně.Myslím že A-rank by prošel..A dopiš Jutsu které umíš,myslím že v délce to máš dobré..Takže až tohle uděláš tak ode mě

Povoleno

Ale budeš si muset počkat ještě na názor tenshiho nebo Kitaru..
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

Počet příspěvkù : 72
Narození : 13. 09. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 5:56 pm

Mě se to líbí :)
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Počet příspěvkù : 1375
Narození : 07. 07. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 7:33 pm

NAPROSTO Jsi neudělal to na čem jsme se domluvili, ale jelikož jsi nukenin je mi to celekm jedno, kdyby jsi byl z Konohy potrpěl bych si na něco lepšího.
POVOLENO (I když můj názor je odlišný)
PS: Dochází ti že jsi bez technik ? Jasně
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com
Akahim Ukarai

Počet příspěvkù : 296
Narození : 27. 08. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 7:37 pm

Hráčovi Yoshiro Shinsuke bola pridelená chakra 650.
Návrat nahoru Goto down
https://nsnn.forumczech.com/forum
Yoshiro Shinsuke
Nukenin
Nukenin
Yoshiro Shinsuke

Počet příspěvkù : 4
Narození : 17. 09. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 7:50 pm

Upraveno, přidány techniky a příběh upravenej, teda jen doplněnej na konci.
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySat Sep 17, 2011 7:52 pm

Kage no Odoroki Zamítnuto
Kage no Surredo Zamítnuto
Návrat nahoru Goto down
Sabaku no Gaara
Death
Death
Sabaku no Gaara

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 12:29 pm

Umm..tak po editu ode mě POVOLENO
Návrat nahoru Goto down
Kitaru D. Sora
ANBU
ANBU
Kitaru D. Sora

Počet příspěvkù : 72
Narození : 13. 09. 11

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 12:39 pm

Jo za mě Povoleno :)
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 12:49 pm

- ty dvě techniky a
POVOLENO
Návrat nahoru Goto down
Ken Kuruima
ANBU Root
ANBU Root
Ken Kuruima

Počet příspěvkù : 246
Narození : 14. 09. 11

Shinobi
Chakra Chakra:
Yoshiro Shinsuke Left_bar_bleue995/995Yoshiro Shinsuke Empty_bar_bleue  (995/995)

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 2:28 pm

ja len taký dotaz.. Kage Bunshin no jutsu je technika ranku B
Návrat nahoru Goto down
Sabaku no Gaara
Death
Death
Sabaku no Gaara

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 2:32 pm

ono to není kage Bunshin no jutsu..stačí si to přečíst
Návrat nahoru Goto down
In-Admin
Admin
Admin
In-Admin

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke EmptySun Sep 18, 2011 2:50 pm

Proboha ... Inventář si smaž z podpisu.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Yoshiro Shinsuke Empty
PříspěvekPředmět: Re: Yoshiro Shinsuke   Yoshiro Shinsuke Empty

Návrat nahoru Goto down

Yoshiro Shinsuke
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Inuzuka Shinsuke