Ansella Nukenin
Počet příspěvkù : 380 Narození : 16. 09. 11
| Předmět: Ansella Fri Sep 16, 2011 8:15 pm | |
| Jméno: Ansella
Přezdívka: Kanpoi (bylinkářka)
Věk: 20
Pohlaví: Žena
Hodnost: Jounin
Vesnice: Nespecifikováno (chodí po světě a nemá pevné zázemí)
Kekkei Genkai: Koton (ocel)
Popis Kekkei Genkai: Co dodat dokáže své tělo pokrýt tmavou ocelí takže je odolní vůči všem útoků zbraní a jutsu krom genjutsu apod.
Vlastnosti: Je plachá, nerada přiznává pravdu, těžko navazuje vztahy, drží se dále a moc se nevyjadřuje, pokud se ale naštve stojí to za to, je vyrovnaná a klidná, když má náladu i milá a přátelská
Zajímavosti: Dosáhla lepší úrovně v Iriyo ninjutsu jako její předkové, má talent a nadání pro výrobu léků a jedů z přírodních materiálů a dokáže se velmi dobře vcítit do situace a do člověka
Zaměření: Iriyo ninjutsu, nepříliš bojový typ.
Zbraň: Lékařské vybavení a základní vybavení ninji, nosívá u sebe nič s ostrými hroty
Příběh: Žila jsem v Amegakure. Klidné a tiché vesničce. Moji rodiče už byli dávno mrtvý a zůstala se mnou pouze má babička. Vždy mi poradila, měla mě ráda, vychovávala mě. První dny na naší zašlé akademii, jsem absolvovala s menšími problémy. Našla jsem si svého nejlepšího přítele, Tenshiho Yamidana. Skvěle jsme si rozuměli, byli jsme stejní, měli podobnou minulost. Jenomže jak čas běžel, stali jsme se členy jednoho týmu. Plnili jsme mise a užívali si každý den. Když mi bylo patnáct let, zemřela mi babička a já převzala, jako všechny naše generace, to co ona začala. Věnovala jsem se Iriyo ninjutsu, přírodním látkách a rostlinám a odešla z vesnice toulat se do světa a řídit se heslem: Kdo dá víc tomu sloužím. Za dalších pět let jsem sloužila leckomu ať už to byl zločinec či kage. Bylo mi to jedno, všude jsem byla a sem známá jako neutrální. Vyléčila jsem každého kdo si o to požádal i svými tajnými jutsi, ale většinou používám přírodní techniky, bohužel i velmi velmi dobré a účinné jedy ať už v plynné nebo kapalné podobě. Cena mého života se stala tak velmi vysoká. Pět let jsem se nesetkala se svým bývalým týmem ani nikým známím proto je pro mě i těžké navázat nějaký vztah ať jejakkýkoli….
Jutsu Koton: Yoroi (obrana) Shunshin no jutsu Koton: Bunshin (ocelové klony) + základní techniky z akademie Chakura no mesu Shōsen Jutsu Kami Shōsen Jutsu (silnější shosen ale po něm tak dva dny nemůže používat žádné jiné techniky, vyléčí zlomeniny a horší věci jako slepost atd)
Kuchiyose: Nekomata a k tomu se spojují techniky: Genjutsu Shibari a Shrinking Technique | |
|
In-Admin Admin
Počet příspěvkù : 1375 Narození : 07. 07. 11
| Předmět: Re: Ansella Fri Sep 16, 2011 8:34 pm | |
| | |
|
Akahim Ukarai
Počet příspěvkù : 296 Narození : 27. 08. 11
| Předmět: Re: Ansella Sat Sep 17, 2011 7:49 am | |
| Hráčovi Ansella bola pridelená chakra 600. | |
|